Yatağan Orman Müdürlüğü akaryakıt satın alacak

Yatağan Orman Müdürlüğü akaryakıt satın alacak
Yatağan Orman Müdürlüğü akaryakıt satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “Akaryakıt Ürünleri Alım İşi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı: 10.000 Lt Motorin, 25.000 Lt Euro Diesel, 200 Lt 95 Oktan Kurşunsuz Benzin alımı işi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.Motorin, Euro Diesel, Benzin Peyder pey pompa teslimi ve İşletme Müdürlüğü sınırları içerisinde orman yangınlarında İşletmenin talebi halinde yangın mahallinde teslimat yapılacaktır.

Sözleşmenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 31.12.2022 tarihine kadar idarenin istediği tarih ve saatte ihtiyacı kadar Motorin, Euro Diesel, Benzin peyder pey pompa teslimi ve İşletme Müdürlüğü sınırları içerisinde orman yangınlarında İşletmenin talebi halinde yangın mahallinde teslimat yapılacaktır.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 02.09.2022 - 10:30

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

İstekli bir Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Kuruluşu ise; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından verilmiş teklif sahibinin Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Kuruluşu olduğunu gösteren belge.

İstekli bir Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Kuruluşunun Bayisi ise; teklif sahibinin bayisi olduğu kuruluştan verilmiş, Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Kuruluşunun bayisi olduğuna dair Bayilik Yazısı ve Bayilik Sözleşmesi.

İstekliye ait Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan bayilik yapmak üzere verilmiş olan İstasyonlu Bayilik Belgesi.

İsteklinin bağlı bulunduğu ilgili belediye başkanlığından alınmış olan İş Yeri Açma ve İzin Belgesi.

İsteklinin İdarenin bulunduğu Yatağan İlçesi (Belediye) Sınırları içerisinde en az 1(bir) ve Muğla Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ATC ile yakıt verebileceği sisteme kayıtlı en az 10 (on) akaryakıt istasyonu adres listesi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.