Ünlü dijital platform o tarihlerde ücretsiz olacak ‘Futbol maçları da dahil edildi’

Ünlü dijital platform o tarihlerde ücretsiz olacak ‘Futbol maçları da dahil edildi’
Ünlü dijital platform o tarihler arasında içeriklerini kullanıcılara ücretsiz sunacak.

Dijital içerik platformu TV+, premium kategorisindeki kanalları ve tüm içerikleri bayram boyunca herkese açık olacağını kamuoyu ile paylaştı.

6-14 Nisan tarihleri arasında TV+’a giriş yapan kullanıcılar, ilk 7 gün boyunca Şampiyonlar Ligi maçlarından yeni suç draması ‘Parish’ dizisine, sürükleyici filmlerden ilgi çekici belgesellere kadar içerikleri ücretsiz bir şekilde izleyebilecek.

ed2cc99561f4cf7e28f781415d9a6f1de3b51c36.jpg

TV+’taki en sevilen kanallar, heyecanlı maçlar, en iyi film ve diziler, ilginç belgeseller gibi içerikler bayram süresince herkese açık olacak. 6-14 Nisan tarihleri arasında gelen kullanıcılar, geldikleri günden itibaren 7 gün boyunca TV+’taki her türlü içerikten ücretsiz bir biçimde faydalanacak.

Bayram boyunca açık olacak platformda son yılların en çok ses getiren HBO yapımı diziler ‘Game of Thrones’, ‘True Detective’, ‘Chernobly’ ve ‘Sopranos’un gibi birçok önemli yapı uygulamada yer alacak.

icerik-platformu-tvin-kanallari-bayram-36539.jpg

Ayrıca şampiyonlar Ligi heyecanı Exxen TV aracılığıyla bu süre zarfında TV+’ta olacak. 9-11 Nisan tarihleri arasında Avrupa’nın en iyi takımları arasında gerçekleşecek heyecan dolu maçlar tüm kullanıcılar tarafından ücretsiz platformda erişim açık olacak.

icerik-platformu-tvin-kanallari-bayram-36539-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.