Ünlü astrolog Süper Lig şampiyonunu açıkladı! Kartları ısrarla o takımı işaret ediyor

Ünlü astrolog Süper Lig şampiyonunu açıkladı! Kartları ısrarla o takımı işaret ediyor
Ünlü Astrolog Meral Güven, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada Süper Lig şampiyonunu açıkladı. Kartları o takımın şampiyon olacağını söylüyor.

Trendyol Süper Lig'de bitime 5 hafta kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçen şampiyonluk yarışında rekabet devam ederken, ünlü astrologdan sosyal medyada gündem olan bir açıklama geldi.

Ligin bitimine az bir zaman kala 90 puana sahip olan Galatasaray’ı, 86 puanlı Fenerbahçe takip ediyor. Dün akşam oynanan Fenerbahçe Sivasspor maçının 2-2 bitmesi, Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda çok kıymetli puanlarına mâl oldu.

Çok daha önce de bu sezon Fenerbahçe'nin Süper Lig şampiyonu olacağını dile getiren Meral Güven, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda bu sözlerini yineledi.

Sosyal medya hesaplarından kendisine, bu sezon Fenerbahçe’nin şampiyon olup olmayacağı yönünde soru fazla soru geldiğini açıklayan Güven, “Kartlarım ısrarla Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia ediyor. Trabzonspor şampiyon olacak dediğimde dalga geçmiştiniz. Kartlarım inatla Fenerbahçe şampiyon olacak diyor.” İfadelerini kullandı.

Astrolog Meral Güven: Kartlarım ısrarla Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia ediyor - Resim : 1

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.