Uğur Dündar’ın Müge Anlı’ya attığı mesaj ortaya çıktı! 'Babalık Davası’nda flaş gelişme

Uğur Dündar’ın Müge Anlı’ya attığı mesaj ortaya çıktı! 'Babalık Davası’nda flaş gelişme
Uğur Dündar’ın babalık davasında flaş gelişme yaşandı. Müge Anlı, Uğur Dündar’ın attığı mesajı canlı yayında açıkladı.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Metin Akpınar’ın, DNA sonucunda ikiz iki kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, bu kez de annesini bulmak için ATV’de reyting rekorları kıran araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı Tatlı Sert programına çıktı. Programda iddialar havada uçuşurken, "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" diyen Nebioğlu gündeme bomba gibi düştü.

ekran-goruntusu-2024-04-18-095702.png

Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına çıkarak annesinin ortaya çıkmasını ve ablalarının babasının kim olduğunu açıklaması için çağrıda bulundu. Nebioğlu'nun iddiaları üzerine kızlardan birinin babasının ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. Gündeme bomba gibi düşen bu iddiaların ardından Müge Anlı, canlı yayında Uğur Dündar ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-04-17-121322.png

"ONLARA SAHİP ÇIKARDIM"

Müge Anlı yaptığı görüşme sonucunda Dündar'ın kızların annesiyle hiç görüşmediği ve babalarının kendileri olmadığını belirtti. Anlı, Dündar'ın kendisine "Eğer kızlarım olsaydı onlara sahip çıkardım" dediğini açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.