Türkiye’de böyle dava ne görüldü ne duyuldu ‘Tüm aileye 70'e yakın dava açtı’ Eşinin hayatını zindan etti

Türkiye’de böyle dava ne görüldü ne duyuldu ‘Tüm aileye 70'e yakın dava açtı’ Eşinin hayatını zindan etti
Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını söyleyen Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini açıkladı.

Eşinin altınları alarak evi terk etmesiyle hayatı alt üst olan Merve Kalaycı, asıl kabusu ise boşanma sürecinde yaşadı. Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını belirten Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini açıkladı. Kocanın dava açma rekortmeni olduğunu belirten Avukat Ünal İzgi de "Özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" şeklinde konuştu.

Show Haber'in özel haberine göre; Ankara'da yaşayan Merve Kalaycı'nın 2017'de evlendiği eşi, o hamileyken kasadaki altınları da alarak evi terk etti iddia edildi. İkili arasında boşanma süreci başlarken, altınlarla evden ayrılan adam, bu süre içerisinde eşi ve ailesine adeta dava üstüne davalar açtı.

shom.webp

“HEPSİNİ KAZANDIK”

Kalaycı verdiği röportajda, "Dayıma yönelik şikayeti var. Anneme dava açtı 2-3 tane. Abime dava açtı. Yeni avukatımı da şikayet etmiş. CİMER'e yapılan var, Aile Bakanlığı'na yapılanlar da var, onları hiç saymıyorum bile. 57 tanesini kapattık. Hepsini kazandık” dedi.

Adliye koridorunda eşi tarafından saldırıya da maruz kaldığını öne süren Kalaycı, "2-3 bin TL para cezasıyla konu kapandı ama ben zorlama hapis cezaları alıyorum" ifadelerini kullandı. "Babam beni odaya kilitliyor. Bana vuruyor. Aç bırakıyor. Gitmek istemiyorum" şeklinde 5 yaşındaki çocuklarının dediğini söyleyen Kalaycı, yaşananlara tepki gösterdi.

640xauto.webp

KOCADA KONUŞTU

Boşanma aşamasınd olan koca ise "Çocuğumla ne kadar görüştürülmediysem o kadar dava açtım" söyleminde bulunarak kendini savundu.

KALAYCI’NIN AVUKATIDA ŞAŞIRDI

Merve Kalaycı'nın avukatı Ünal İzgi ise yaptığı paylaşımda "5 yaşındaki çocuğunun annesi ve rahim kanseri olan eşine hapse attırabilmek için özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.