Serenay Sarıkaya ile sevgili olan Mert Demir'in cinsel tercihini açıkladı! Herkes kulis detayını konuşuyor

Serenay Sarıkaya ile sevgili olan Mert Demir'in cinsel tercihini açıkladı! Herkes kulis detayını konuşuyor
Çiğdem Akman'ın YouTube kanalında konuk olan Bircan Bali Mert Demir hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısında vokalistlik yaptığını itiraf eden Serenay Sarıkaya'nın açıklamaları, ikilinin arasında aşk iddialarını da beraberinde getirdi. Magazin dünyasının yakından takip ettiği ünlü çiftin ilişkisi bir süredir merak konusuydu ve sonunda belgelendi. Ancak, şimdi de ilişkilerinin bir 'reklam aşkı' olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı.

serenay mert

Serenay Sarıkaya, bu iddialara sert bir şekilde karşı çıkarak, "Böyle şeyler artık geride kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Bana çok komik ve inandırıcı gelmiyor. Ben böyle bir ilişki yaşamıyorum." diyerek konuya noktayı koydu.

Ancak, Mert Demir hakkında çıkan yeni bir iddia sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Çiğdem Akman'ın YouTube kanalında konuk olan Bircan Bali, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisinin bir 'PR çalışması' olduğunu iddia etti ve Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu.

akman 1

SÖZLERİ SANSÜRLENDİ

Akman, Bali'ye "Serenay Sarıkaya ile Mert Demir olayı nedir sence? Evlenecekler mi?" diye sordu. Bali ise, "Deli misin sen? Çocuk ... ayol" diyerek cevap verdi ve bu sözler sansürlendi.

Bali, "Çok güzel bir PR çalışması. Bu PR çalışmasını yıllar önce büyük starlara da yaptılar. Çok da başarılı oldu. Bu reklam çalışmasını başarılı buluyorum. Birbirlerine kuliste Mert'in kulisinde Serenay'ın ona 'hadi brocum ben gidiyorum' dediğini biliyorum." diyerek sözlerine devam etti.

akman 3

Çiğdem Akman'ın programındaki bu anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bali'nin sansürlenen sözlerine ise "Gay mi dedi?", "Orada eşcinsel dedi sanırım" gibi yorumlar yapıldı.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya, Türk oyunculuk ve model dünyasının parlak isimlerinden biridir. 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğmuştur.

Kariyerine henüz 15 yaşındayken bir güzellik yarışmasına katılarak başlamıştır ve burada jüri özel ödülünü kazanmıştır. Bu başlangıç, onun için oyunculuk ve modelleme kariyerine adım atma fırsatı olmuştur. İlk önemli adımını, Plajda adlı sinema filminde rol alarak atmıştır.

Oyunculuk yeteneğiyle dikkat çeken Sarıkaya, ilk büyük deneyimini 2006 yapımı Şaşkın filmiyle yaşamıştır. Ardından Plajda (2008) filminde de rol almıştır. Sinan Çetin'in yönettiği Peri Masalı (2008) dizisiyle televizyon dünyasına adım atmış ve Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlenmiştir.

Adanalı (2008-2010) dizisiyle tanınırlığı artan Sarıkaya, 2010'da düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci olarak Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etme hakkı kazanmıştır.

MERT DEMİR KİMDİR?

Türk müzik sahnesinin genç ve dinamik isimlerinden biri olan Mert Demir, sadece şarkıcı değil, aynı zamanda söz yazarı, prodüktör, yapımcı ve aranjör kimlikleriyle de öne çıkıyor. 26 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'un müzik dolu sokaklarında doğan Demir'in, müziğe olan tutkusu, henüz çocuk yaşlarda gitarla tanışmasıyla filizlendi.

Müzik kariyerine adım attığı ilk günlerden itibaren Demir, farklı tınıları bir araya getirerek kendi özgün tarzını oluşturdu. 2017 yılında yayınladığı ilk teklisi "Uyan", onun müzikal yolculuğunda ilk adımı oldu. Pop, bedroom pop, R&B ve arabesk gibi geniş bir müzik yelpazesinde ilerleyen sanatçı, her tarzda kendine yer bulmayı başardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.