Şanlıurfa'da iki gündür kayıp olan anne ve kızı arama çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa'da iki gündür kayıp olan anne ve kızı arama çalışmaları devam ediyor
Şanlıurfa’da kaybolan anne ve kız her yerde karış karış aranıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinin Mance Mahallesinde hayatlarını sürdüren anne ve kız iddiaya göre gün eşini arayarak Balıklıgöl’e gitmek istediğini söyledi. Daha sonra kızı ile birlikte evden çıkan anne ve kız 2 gündür aranıyor.

Annenin ağır psikiyatri ilaçları kullandığını söyleyen baba bu yüzden anne ve kızın can güvenliğinden endişe ettiğini söyledi.

Her yerde her an eşini ve çocuğunu aradığını söyleyen baba henüz hiçbir ize bile rastlamadığını dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı, "Öncelikle tüm Şanlıurfalı kardeşlerimden bir ricam var. Dünden beri eşim ve kızım kayıp. Kayıp olmasının nedeni de eşim psikiyatri hastasıdır, ruhsal problemleri bulunmaktadır. En son görüştüğümüzde Balıklıgöl'e gideceğini söyledi. Ben de izin verdim. En son oğlumla görüşmüş, Balıklıgöl'de olduğunu söylemiş, ondan sonra telefonu kapalı bir daha haber alamadık. Burada tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizden, valimizden, emniyet müdürümüzden rica ediyorum, bir an önce kızımı ve eşimi bulsunlar, bize teslim etsinler. Çünkü eşimin sağlık sorunları var. Ağır psikiyatri ilaçları kullanıyor. Akli melekeleri yerinde değil. Eşimin ve kızımın hayatta olup olmadığını bilmiyorum. Çok endişe içerisindeyiz. Bize yardımcı olun"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.