Piknik yapanların arasına at daldı

Piknik yapanların arasına at daldı
Diyarbakır'da, Hazreti Süleyman Camisi'nin de içinde bulunduğu Millet Bahçesi'nde yaşanan olay, piknik yapan ana sınıfı öğrencileri, öğretmen ve velilerin arasına at daldı.

Bir at, üzerindeki sahibinin kontrolünden çıkarak grubun arasına dalması sonucu, Viyan G. adlı 6 yaşındaki kız öğrenci ile bir öğretmen yaralandı.

Ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle birlikte piknik için Millet Bahçesi'ne gelen 12 öğrenci, beklenmedik bir olayla karşılaştı. Para karşılığında insanların binip hatıra fotoğrafı çektirdiği atlardan biri, aniden kontrolünden çıkarak kalabalığın arasına daldı.

Atın üzerinden geçtiği Viyan G. adlı kız öğrenci, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Bir öğretmen ise hafif sıyrıklarla kurtuldu. Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, ancak atın sahibi olay yerinden kaçtı.

Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Viyan G.'nin ailesi, kızlarının sağlık durumunun stabil hale gelmesinin ardından atın sahibinden şikayetçi olacaklarını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.