Özellikleri ve fiyatı rakip tanımıyor 'Peugeot yeni elektrikli aracını satışa sundu'

Özellikleri ve fiyatı rakip tanımıyor 'Peugeot yeni elektrikli aracını satışa sundu'
Peugeot, 308 modelinin tamamen elektrikli modeli ‘Peugeot E-308’ satışına resmi internet sitesinde başladı. İşte son teknoloji kullanılarak üretilen ‘E-308’ detayları…

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Peugeot, hızla gelişen otomotiv teknolojisini yakından takip edip, bu teknolojiyi araçlarına entegre etmeye devam ediyor.

Peugeot’nun son çalışmaları neticesinde, ülkemizde de vatandaşların sıkça satın aldığı, beğendiği modeli ‘Peugeot 308’, tamamen elektrikli versiyonu ‘Peugeot E-308’ ile elektrikli araç piyasasını altüst etmeye geliyor.

İŞTE ARACIN ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Elektrikli motor teknolojisinin son ürünü olan bu araç 115kW güç, yani yaklaşık olarak 156 beygirlik bir güce sahip. Ayrıca ara. 270 Nm tork üreterek kullanıcısına yüksek performans imkanı sunuyor.

Bu güçlü motor, güçlü bir batarya ile desteklenmiş durumda. 54kWsa kapasiteye sahip bataryası sayesinde bu araç 406 km menzile sahip.

Güçlü elektrikli motoru ve kusursuz aerodinamiği sayesinde 0’dan 100’e 10 saniyede çıkıyor. Ayrıca araç, maksimim 170 km/s hıza çıkabiliyor.

Kısa bir süre önce, Peugeot’nun resmi internet sitesinden satışa sunulan bu araç, 1 milyon 565 bin TL fiyat ile rakiplerine meydan okuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.