O uygulamadan İnstagrama rakip olacak yeni özellik: Sosyal medyayı salladı!

O uygulamadan İnstagrama rakip olacak yeni özellik: Sosyal medyayı salladı!
Teknoloji devleri, ürettikleri yeniliklerle teknoloji pazarındaki rekabeti kızışıyor. milyonlarca kişinin kullandığı İnstagram uygulamasına yeni bir rakip geliyor.

TikTok’u belirli pazarlarda erişime açtığı uygulama, Instagram‘a rakip olabilecek özellikleri ile ön plana çıkıyor. Instagram‘a benzer arayüzü ve kullanım özellikleri ile teknoloji severlerin yeni ilgi odağı olacağı benziyor. belirli pazarlarda erişimi acildigindan dolayı Instagram‘ı gölgede bırakıp bırakmayacağına yönelik net bir öngörü ise henüz yok.

NASIL KULLANILIYOR?

Uygulama kullanıcıların birden birden fazla gönderiyi aynı anda görüntülemelerini ve fotoğrafları tam ekran olarak görmelerine olanak sağlayacak.Öte yandan kullanıcılar uygulamayı TikTok hesaplarına bağlı olarak çalıştırabilecek, gönderilere yorum yapmam, kronolojik ve algoritmik keşfet özelliği uygulamanın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

TikTok Notes adlı uygulama kullanıcıların sosyal medya paylaşımlarına göre şimdilik sadece Kanada’da kullanılıyor. Öte yandan şirket uygulamaya yönelik resmi bir açıklamada yayınlamış değil.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.