Muğla'da son iki ayda yüzlerce suçlu yakalandı

Muğla'da son iki ayda yüzlerce suçlu yakalandı
Muğla’da polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri tarafından 2 ayda düzenlenen çok sayıda operasyonda yüzlerce suçlu yakalandı.

Muğla Valiliği'nde kısa bir süre önce gerçekleştirilen toplantıda, Mart ve Nisan aylarında yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Toplantıda, Mart ve Nisan aylarına ait güvenlik verilerine göre, Muğla'da gerçekleştirilen operasyonlarda, organize suç örgütlerine yönelik 4 operasyonda 52 kişinin gözaltına alındı ve bunlardan 15 kişinin tutuklandığı bilgisi paylaşıldı.

aw197764-04.jpg

Toplantıda ayrıca, kaçakçılık ile mücadele kapsamında 410 operasyon düzenlendiği ve 219 kişinin yakalandığı, bunlardan 9 kişinin de tutuklandığı dile getirildi.

Muğla’da Zehir tacirlerine yönelik düzenlenen 638 operasyonda ise 712 kişinin gözaltına alındığı ve 53 kişinin tutuklandığı belirtildi.

aw197764-02.jpg

Terörle Mücadele kapsamında düzenlenen 22 operasyonda ise 1 kişinin tutuklandığı dile getirilirken, kaçak göçmenlere yönelik düzenlenen 281 operasyonda ise 2 bin 139 göçmenin yakalandı ve 65 insan kaçakçısının tutuklandığı belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.