Meclis’te oy çokluğuyla onaylandı ‘7’den 70’e herkese ücretsiz oldu

Meclis’te oy çokluğuyla onaylandı ‘7’den 70’e herkese ücretsiz oldu
Meclis’te oy çokluğuyla kabul edildi. Tüm herkese bedava oldu.

O belediyedeki ihale oy çokluğu ile iptal edilmesinin ardından ücretsiz yapılmasına karar verildi.

İzmit Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısını belediye binasında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda toplam 21 gündem maddesinin görüşüldü. Söz konusu maddelerin karara bağlandığı meclis toplantısı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Başkanlığında gerçekleşti.

Meclis toplantısının ilk gündem maddelerinde biri ise tarihi ve görüntüsü ile büyüleyen İzmit Fevziye Camii’nin tuvaletlerinin ücretsiz olması maddesi görüşüldü.

Geçtiğimiz ay meclis toplantısında gündeme gelen madde komisyona havale edilirken tekrar görüşülen madde oy birliği ile onaylanarak meclisten geçti.

kocaeli-buyuksehir-belediyesi-fevziye-cami-1.jpg

9 TL’YE YÜKSELTİLMİŞTİ

İzmit Belediyesi, Nevzat Doğan döneminde tuvalet için ihaleye çıkmış ve 8 yıllık sözleşme ile umumi tuvaleti özel bir işletmeye tahsis edilmişti.

Ücretinin sürekli artmasıyla vatandaşın tepkisine neden olan tuvalet son olarak 9 TL’ye çıkmış ve ücreti ile gündeme gelmişti. Yeni Cuma’da bulunan tuvaletin ücretsiz olarak vatandaşın hizmetine açılmasıyla birlikte aynı hizmetin Fevziye Camii’nde de uygulanması için talepte bulunuldu.

Mecliste yapılan toplantıda 2026 yılında bitecek tuvalet ihalesi oylanarak iptal edildi. Böylece 9 TL’ye ulaşan cami tuvaleti ücretsiz olarak hizmete sunulacak.

6b26cdd0-8906-42fd-a854-43978b786ace.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.