Mardin İl Sağlık Müdürlüğü kırtasiye malzemesi satın alacak

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü kırtasiye malzemesi satın alacak
Mardin İl Sağlık Müdürlüğü kırtasiye malzemesi satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da “36 kalem kırtasiye, basılı evrak ve toner malzemeleri alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Sözleşmeye müteakip 3 iş günü içerisinde işe başlanacak olup; malzemeler siparişe istinaden en geç 7(yedi) gün içerinde teslim edilmesi gerekmektedir. Yüklenici Firma uhdesinde kalan malzemeleri sözleşme süresince peyder pey teslim edilecektir.

Sözleşme imzalanmasına müteakiben 3 gün içinde işe başlanacaktır.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 03.08.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

İhale günü istekli firmalar numune sunmayacaklardır. belge değerlendirmeleri sonucunda eksik belgesi bulunmayan, ihaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlilik kriterlerini karşılayan ekonomik açıdan en avantajlı 1. Ve 2. olan firmalar teklif ettikleri kalemlere ait Numuneleri İdarenin belirleyeceği süre içinde idaremize teslim edilecektir. Yapılan numune talebi zamanında karşılanmadığı takdirde ilgili kalem/kalemlere ait teklifiniz değerlendirme dışı bırakılacak ve ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda gerekli işlemler yapılacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.