Mandırıya giren kurtlar 40 koyunu öldürdü

Mandırıya giren kurtlar 40 koyunu öldürdü
Kırşehir'de, besici Ali Eroğlu'na ait (40) mandıraya giren kurtlar, 40 tane koyunu öldürdü, 30 koyun da mandıradan kayboldu.

Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir mandırada sabah saatlerinde yaşanan olay, bölgedeki hayvan sahibi Ali Eroğlu'nu derin bir üzüntüye boğdu. Mandıraya giren kurtlar, Eroğlu'na ait 80 koyundan 40 tanesini acımasızca telef etti. Üstelik, 30 koyun da kayboldu.

Eroğlu, sabah erken saatlerde mandıraya geldiğinde bu üzücü manzarayla karşılaştı. "Mandıraya girdiğimde, 40 hayvanımın telef olduğunu ve 30 hayvanımın da kayıp olduğunu gördüm." diyen Eroğlu, yaşadığı bu felaket karşısında büyük bir endişe içinde olduğunu dile getirdi. 40 koyunun parçalanmış halde bulunması ve 30 koyunun kayıp olması, Eroğlu'nun maddi ve manevi olarak büyük zarara uğramasına neden oldu.

Ali Eroğlu, yetkililerden bu trajik duruma ilişkin yardım ve destek beklediğini ifade etti. Olayın ardından bölgedeki ilgili makamların inceleme başlatması ve kayıp koyunların bulunması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.