Maganda kurşunuyla vurulan hamile kadın, bebeğini kaybetti

Maganda kurşunuyla vurulan hamile kadın, bebeğini kaybetti
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, kız kardeşinin düğününde havaya açılan rasgele ateş sonucu yaralanan 3 aylık hamile Zemzem Özdemir (42), bebeğini kaybetti.

Dün, Hamzababa Mahallesi'nde yaşanan bir olay, büyük üzüntüye sebep oldu. Mahallede düzenlenen bir düğünde gelin Saadet Karagöz'ün evine getirilmesi sırasında havaya rastgele ateş açıldı. Gelinin ablası Zemzem Özdemir, kardeşinin duvağını toplamaya çalışırken göğsüne isabet eden bir kurşunla ağır yaralandı. Halayların coşkusu içinde, Özdemir acı içinde yere düştü, kanlar içinde kaldı. O anlar, cep telefonlarına kaydedilen görüntülerde de yansıdı. Hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve ilk müdahaleyi yaptı. Ancak Özdemir'in 3 aylık hamile olduğu belirlendi ve Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan müdahalelerin ardından, durumu kritik olduğundan Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Tüm çabalara rağmen Zemzem Özdemir'in karnındaki bebeği kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri hemen soruşturma başlattı ve C.K. (58) ile F.K.'yi (48) gözaltına aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.