İşte en ucuz 125cc’lik motosikletler ‘B sınıfı ehliyetle kullanabileceksiniz’

İşte en ucuz 125cc’lik motosikletler ‘B sınıfı ehliyetle kullanabileceksiniz’
B sınıfı ehliyet sahipleri, belirlenen koşulların sağlaması halinde 125 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanabilecekler. Biz de 125cc’lik en uygun motosikletlerin listesini sizler için hazırladık.

Resmi Gazete’de bugün yayımlanan karara göre, A1 sınıfı sürücü belgesi gerektiren motosikletler (125cc) artık B sınıfı sürücü belgesine sahip olan vatandaşlar tarafından da kullanılacak.

Başlıksız-3

Resmi Gazete’de yayımlanan bu karar motosiklet piyasasını ‘hızlandırırken’, motosiklet sahibi olmak isteyenler için de bir kolaylık olmuş oldu.

Ehliyet Yenilemek İçin Gereken İşlemler ve Evraklar - Otorento Blog

Biz de 125 cc’lik en uygun ve teknik açıdan en güzel motosikletleri sizler için listeledi. İşte yeni motor sahibi olmak isteyenler için önerdiğimiz en iyi 5 motosiklet…

RKS BİTTER

Türkiye’de ilk kez motosiklet alacak olanların ilk tercihi olarak karşımıza çıkan RKS’nin Bitter modeli listemizde ilk sırada yer alıyor.

Hem uygun fiyatı, hem yedek parçalarının kolay bulunabilmesi ve ucuz olması, konfordan ödün vermemesi bu 125cc’lik motosikleti listemizin ilk sırasına taşıyor.

ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Bu motosiklet yaklaşık olarak 58 bin TL civarında satışa sunulmakta.

ekran-alintisi.jpg

YUKİ ACTİVE

Araba ve motosiklet konusunda 1 numara olan Japonlar’ın bir başka şaheseri, Yuki’nin Active modeli. Bu 125 cc’lik motosiklet uygun fiyatı ve tamirci yolu bilmemesi ile ünlenmiş durumda.

İlk kez motosiklet sahibi olacakların sık sık tercih ettiği bu model, hem hız hem de fiyat yönünden sizi tatmin edecektir.

ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Bu motosiklet yaklaşık olarak 60 bin TL civarında satışa sunulmakta.

ekran-alintisi1.jpg

KRAL VEGA

Kral, Türk malı olan bu motosiklet günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretilmiştir. Vega modeli, uygun fiyatı ve şık tasarımı sayesinde çok tercih edilen modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

İlk kez motosiklet sahibi olmak isteyenler için bire bir olan bu modelin yedek parça tedariki ve bu parçaların uygun fiyatlı olması da tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri olarak karşımıza çıkmakta.

ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Bu motosiklet yaklaşık olarak 63 bin TL civarında satışa sunulmakta.

ekran-alintisi2.jpg

RKS TNT

Yine bir RKS ürünü ile listemizi oluşturmaya devam ediyor. RKS’nin TNT modeli de ülkemizde çok sık tercih edilen motosikletler arasında yer almakta. Bunun en büyük nedeni mükemmel bir tasarıma ve çok uygun bir fiyata sahip olması.

ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Bu motosiklet yaklaşık olarak 67 bin TL civarında satışa sunulmakta.

ekran-alintisi3.jpg

APACHİ JOY

Listemizin sonunda yer alan Hindistan malı olan Apachi’nin Joy modeli üzerinde duralım. Otomatik vitese sahip olan bu motosiklet, konforlu seyahatler için tasarlanmış.

Uygun fiyatı ve hemen her yerde bulabileceğiniz yedek parçaları sayesinde acemi motosiklet sürücülerinin gözdesi konumunda.

ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Bu motosiklet yaklaşık olarak 68 bin TL civarında satışa sunulmakta.

ekran-alintisi4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.