İstanbul'da ilk evini alacaklar için yeni proje! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor

İstanbul'da ilk evini alacaklar için yeni proje! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor
İstanbul'da konut sahibi olmak isteyenler için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın liderliğinde, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları'nın iş birliğiyle geliştirilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi', ev sahibi olmayan vatandaşlara yönelik ilk iki etabın çekilişlerini gerçekleştiriyor.

İstanbul Arnavutköy'de, ev sahibi olma hayali kuranlar için yeni bir gelişme yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın liderliğinde, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları'nın desteğiyle 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi' geliştirildi.

İstanbul Havalimanı'na sadece on dakikalık mesafede yer alan bu proje, ilk kez ev alacak bireyler için düşük katlı ve geniş alanlara sahip bir yaşam alanı vaat ediyor. Proje kapsamında, yaşamın her alanını sunan parklar, meydanlar ve sosyal tesislerin yanı sıra, sağlık ve eğitim merkezleri de bulunuyor.

2-jpg24042024034247.jpg

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, İstanbul Arnavutköy'de inşa edilen ve mahalle kültürünü modern yatay mimari ile harmanlayan Yenişehir Evleri Projesi'nin ilk iki etabının tamamlandığını ve 2 bin 894 konutun sahiplerine teslim edilmeye başlandığını bildirdi. Türk Hava Yolları ile yapılan iş birliği içinde İstanbul'da yaşayan ve ilk kez ev sahibi olacak bireylerin yoğun ilgi gösterdiği proje olduğunu altını çizdi.

Cengiz Erdem, projeye 461 bin 361 kişinin başvurduğunu ifade etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin desteğiyle, gençler ile engelli ve şehit/gazi yakınlarına yönelik konut sahibi olma fırsatı sunan projede, toplam konut sayısının belirli bir yüzdesi bu gruplara ayrıldı. Emlak Konut, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da sosyal medya üzerinden canlı yayınlanacak kura çekilişi ile projenin heyecanını paylaşacak. Nakit ödemelerde %25 indirim sunulacak olan projede, farklı vade seçenekleri de mevcut olup, detaylı bilgilere Emlak Konut'un web sitesi ve iletişim numarasından ulaşılabileceği kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.