İş yerinde çıkan tartışmada bir şahıs bacağından vuruldu

İş yerinde çıkan tartışmada bir şahıs bacağından vuruldu
Kocaeli Gölcük'te meydana gelen silahlı yaralama olayında, bir iş yerinde yaşanan anlaşmazlık sonucu bir kişi bacağından vurularak yaralandı.

Kocaeli Gölcük'te yaşanan silahlı yaralanma olayı, dün gece geç saatlerde bir iş yerinde gerçekleşti. E.U. isimli 30 yaşındaki şahıs, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi ile tartışma sonucu bacağından vuruldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, aniden yükselen seslerin ardından silah sesleri duyuldu ve E.U. yere yığıldı.

Çevredeki vatandaşların hızla sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen ambulans, yaralıyı hemen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin peşine düştü. Olay yeri inceleme ekipleri, caddede ve iş yerinde detaylı bir çalışma yürüterek delil topladı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlatıldığını bildirdi. Bu talihsiz olay, bölge sakinleri arasında büyük endişe yarattı ve güvenlik önlemlerinin artırılması çağrılarına neden oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.