Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz atışmasında yeni gelişme! Diğer komedyenler de tarafını seçti

Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz atışmasında yeni gelişme! Diğer komedyenler de tarafını seçti
Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya’nın arasında geçen ve büyüyen tartışma, Şahan Gökbakar ve Giray Altınok’a da sıçradı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü komedyenlerden Cem Yılmaz’ın sahneden Hasan Can Kaya’ya yaptığı gönderme büyük bir olay olmuş, Kaya’dan karşı atak gecikmemişti. Sosyal medyada konuyla ilgili tartışmalar ve yorumlar sürerken, olay diğer komedyenlere de sıçradı ve herkes tarafını seçmeye başladı.

İLK HAMLE ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN

Küçük bir sakatlık geçirdiği için ‘Konuşanlar’ adlı programına ara vermek zorunda kalan Hasan Can Kaya ile ilgili Cem Yılmaz, kapalı gişe gösterisindeyken sahnede bir göndermede bulunmuştu. Hasan Can Kaya’nın küfürlü şekilde espriler yapmasını kendi sahnesinde eleştiren Yılmaz, seyircilerini güldürmüştü.

Olayı izlediğini söyleyen Hasan Can Kaya ise kendisine yöneltilen soru karşısında cevap vermiş, Yılmaz için “veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz” ifadelerini kullanmış ve “olmamış” diyerek karşı atakta bulunmuştu. Bunun üzerine Cem Yılmaz, üstü kapalı bir G.O.R.A. paylaşımı yapmıştı.

cem1.jpg

Konuya dahil olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar da desteğini Hasan Can Kaya’da yana gösterdi.

Gökbakar, Hasan Can Kaya’nın programını izlerken bir fotoğrafını paylaştı ve “1 saat müsaade edin, biraz gülüp eğlenip geliyorum…” notunu düştü. Düştüğü nota nazar boncuğu koyup Kaya’yı da etiketlemeyi ihmal etmedi.

sahangokbakar.jpg

CEM YILMAZ’A DA GİRAY ALTINOK’TAN DESTEK GELDİ

Son dönemin ünlü komedyenleri arasında yer alan Giray Altınok’tan da Cem Yılmaz’a destek geldi. Altınok, Cem Yılmaz’ın paylaşımını alıntılayarak taç emojisi ekledi. Görenler “Prens de tarafını seçmiş” yorumunda bulundu.

giray.jpg

Altınok, aynı zamanda Cem Yılmaz ve Rüştü Onur Atilla’nın da yanında bulunduğu bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaştı. "Prens" adlı dizisiyle dijital yayın platformu BluTV’de ekranlara gelen Altınok, başarılı sitcomlarıyla da biliniyor.

girayaltinok-rustuonuratilla.jpg

YILMAZ VE KAYA ATIŞMASINDA EN SON NE OLMUŞTU?

Cem Yılmaz’ın sahneden yaptığı gönderme sonrasında Hasan Can Kaya da karşı atakta bulunup esprili bir dille ağır sözler kullanmıştı. Bunun üzerine Yılmaz ise cevaben G.O.R.A. filminden “Komutan Logar”ın fotoğrafını paylaşarak üstü kapalı göndermesini yapmıştı.

Tüm bu olayların üzerine sosyal medya kullanıcıları da tartışmalara yorumlarıyla dahil olmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.