FETÖ'nün askeri yapılanmasına büyük darbe: 13 şüpheli gözaltına alındı

FETÖ'nün askeri yapılanmasına büyük darbe: 13 şüpheli gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, FETÖ mensubu şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen KISKAÇ-13 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, FETÖ’ye yönelik 15 farklı adrese eş zamanlı olarak başarı ile icra edilen KISKAÇ-13 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, örgüt mensuplarının askeri okullara yerleştirildiği tespit edilen 13 şüpheli eski askeri öğrencinin, güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

ekran-alintisi-jpg7.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, örgütün askeri yapılanmasına yönelik ankesörlü hatlardan iletişim kurdukları, haklarındaki beyanlar ve askeri okullara girişte mülakat sınavlarında aday numaraları üzerinden kodlama yapılarak öncelik sağlandığının tespit edildiğini de aktardı.

Göreve geldiği günden beri, suça ve suçluya yönelik başlattığı mücadeleden dolayı kamuoyunun sevgisini ve saygısını kazanmayı başaran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini vurguladı.

ekran-alintisi-jpg6.jpg

Yerlikaya’nın başarı ile sürdürdüğü bu mücadele kapsamında en son 18 Nisan tarihinde 14 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen KISKAÇ-12 operasyonunda da 69 FETÖ şüphelisi güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.