Faydasını duyan bardak bardak içiyor: Cilt sağlığı ve kilo vermede etkili

Faydasını duyan bardak bardak içiyor: Cilt sağlığı ve kilo vermede etkili
Son dönemlerin gözde meyvesi içerdiği faydalarla rağbet görüyor.

Sağlıklı beslenme rutininizde yer vermeniz gereken öğününlerden biri de meyvedir. Meyveleri kuruyemiş ya da paketlenmiş hazır gıda halk arasındaki deyimiyle aburcubur tüketimi yerine tercih edebilirsiniz. Çeşitli formlarda tüketebileceğiniz meyveler özellikle kurutulmuş olduklarında vücudunuza daha fazla katkı sağlıyor. Meyveler arasında öyle bir meyve yer alıyor ki, bu meyvenin mutlaka suyu tüketilmeli..,

C vitamini deposu olan olan ve antioksidanlar açısından zengin olanlar folik aşit gibi bünyesindeki içeriklerle vücuttaki serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı vücudu dirençli tutar.

Alternatif tıpta sıklıkla Şifasına denilen bu meyve kalp hastalıkları ve yaşlanma belirtileri gibi bir çok etkenle savaşırken kanser ile mücadelede vücudun dirençli olmasında önemli rol oynuyor.

KOLESTROLÜ DENGELİYOR

Kendine has tadıyla nar kalp sağlığımız için için oldukça faydalı özellikle kolestrol seviyesini dengelemeye ve kan basıncını düşürmeye yardımcı olması sebebiyle sıklıkla tüketimi tavsiye edilen meyveler arasında yer alıyor ancak her meyvede olduğu gibi nar suyu tüketiminde de aşırıya kaçmamak gerekiyor.

CİLDİ GÜZELLEŞTİRİYOR

Mucizevi meyve iltihaplanma da azaltıyor aynı zamanda cildinizin de parlamasını ve daha güzel görünmesini sağlıyor çünkü cildi içerden besleyen bir içeriye sahip, sindiriminize lifli yapısı sayesinde sindiriminize de yardımcı oluyor,

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.