Enner Valencia hayırlı olsun! 2+1 yıllık kontrat

Enner Valencia hayırlı olsun! 2+1 yıllık kontrat
Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia, Sarı Lacivertli kulüple 2+1 yıllık yeni kontrata imza attı.

Gösterdiği performansla bu sezon tüm dikkatleri üzerine çeken Enner Valencia, Fenerbahçe ve Süper Lig''de en skorer isim durumunda. Başarılı futbolcu sözleşmesinde son senesine girerken bir çok transfer teklifi aldı. Enner Valencia ise transferde kararını verdi. İşte detaylar...

ENNER VALENCİA FENERBAHÇE''DE KALIYOR

Fenerbahçe''de sözleşmesinin son senesine giren Enner Valencia hem kariyerinin hem de sarı lacivertli takıma geldiği günden bu yana en verimli sezonunu geçiriyor. Kariyer rekoruna imza atan Ekvadorlu oyuncu transferde de kararını verdi. Tecrübeli isim Fenerbahçe''de sözleşme uzatmaya karar verdi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "Ne Altay ile ne Miha Zajc ne de Enner Valencia ile sorunumuz var. Hepsiyle masadayız ve görüşmelerimiz sürüyor. Zaten yakında da açıklarız." demişti.

29 MAÇTA 26 GOLE ETKİ

Sarı lacivertlilerde 3''üncü sezonunu geçiren Enner Valencia bu sezon 29 maça çıktı. 20 kez ilk 11''de şans bulan Ekvadorlu golcü tam 26 gole direkt katkıda bulundu. 33 yaşındaki oyuncu 22 kez gol atarken 4 kez de asist yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.