Devrim Zelyut: Rekor yükselecek hazır olun

Devrim Zelyut: Rekor yükselecek hazır olun
Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, o yatırım aracının çok kazanç sağlayacağını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Dolar, altın ve kripto para dışında son günlerde mevduat faizleri enflasyon üzerinde yükselişi ile dikkat çekiyor.

TL VARLIKLARINDA CİDDİ ARTIŞLAR

Mehmet Şimşek’in ekonomin başına gelmesinden bu yana politika faizi rekor kırmaya devam ediyor. TL varlıklarındaki azalmayı önlemek ve enflasyonu düşürmek anlamında faizlerde ciddi artışlar yapıldı. Son 500 puan politika faizi artışı ile yüzde 50 seviyelerine kadar geldi. Faizin rekor kırması ile mevduat faizleri ve TL varlıklarında ciddi artışlara sebep oldu.

dolar-tl-haftaya-nasil-basladi.jpg

MEVDUAT FAİZLERİ REKOR KIRIYOR

Mevduat faizleri, bankaların belirli bir vadede yatırılan para üzerinden faiz kazandırması olarak bilinir. Bankalardaki mevduat oranları ise yüzde 60 seviyelerine dayanmış durumda. Ancak enflasyonun da yüzde 70 oranında olması sebebiyle kazancın enflasyona göre kazandırmadığı da bazı uzmanlar tarafından dile getiriliyor.

para-3.jpg

ZELYUT: ENFLASYON ÜSTÜNDE KAZANACAKSINIZ

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, mevduat faizlerine yeni videosunda değindi. Zelyut, “Mevduat faizine dönüp bakmanızı öneriyorum. Hem portföylere bir koruma hem de enflasyon üstündeki bir primle kazanç sağlıyorsunuz. Kısacası bir yatırım olarak para miktarınızı enflasyonun üstünde de artırarak kazanmanızı sağlayabilecek” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.