Depremden sonra gelinin tedavisi tamamlanınca evlendiler

Depremden sonra gelinin tedavisi tamamlanınca evlendiler
Hatay'da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol (21), tedavi sürecinin ardından evlendiler.

Hatay'da meydana gelen deprem sırasında enkaz altında kalan ve beş gün sonra kurtarılan Demirkol, uzun bir iyileşme sürecinin ardından Zonguldak'ta yeni bir hayata başladı. Nişanlısı Yıldız, enkaz altında beklerken Demirkol'un ölümünü düşünerek büyük üzüntü yaşadığını, ancak insanın sevdiğinden asla kopamayacağını belirtti.

6 Şubat'taki deprem felaketinde, Demirkol ailesi enkaz altında kaldı kurtarma ekiplerinin çabaları sonucu Hediye ve kardeşi sağ olarak kurtarılırken anneleri hayatını kaybetti. Hediye'nin sağ kolu ve kardeşinin iki bacağı ampute edildi, aile Adana'da tedavi gördükten sonra Zonguldak'ın Ereğli ilçesine taşınmıştı. Kızılay ve hayırseverlerin desteğiyle yeni bir eve yerleşen aile, burada yaşamını sürdürürken Yıldız Hatay'da kaldı.

Evlilik hazırlıkları içinde olan çift, durumlarını Kızılay Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız'a ileterek destek talebinde bulundu. Yağız'ın öncülüğünde hayırseverlerin katkılarıyla düğün hazırlıkları tamamlandı ve dün gerçekleşen nikah töreniyle çift evlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.