Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Münevver Karabulut'un babası ilk kez konuştu

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Münevver Karabulut'un babası ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu'na ait otopsi görüntülerinin gün yüzüne çıkmasının ardından Münevver Karabulut'n babası Süreyya Karabulut'dan dikkat çeken açıklama geldi.

Münevver Karabulut’un acı dolu hikayesi, onun ölümünden yıllar sonra bile gizemini koruyor. Babası Süreyya Karabulut, kızının ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken sessizliğini bozdu.

Cem Garipoğlu tarafından 2019'da vahşice öldürülen ve bavulla çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut'un cinayetinin perdesi tam olarak aralanmamışken, Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları gün yüzüne çıktı.

cem-garipogluna-ait-otopsi-goruntuleri-yayinlandi-1714681529.jpgSüreyya Karabulut, otopsi fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından ilk kez canlı yayında konuştu. Neler Oluyor Hayatta programına telefonla bağlanan Karabulut, şüphelerini dile getirdi.

Karabulut yapmış olduğu açıklamada, "Fotoğraflarla bu iş olur mu? Fotoğraflarla bu iş olmaz. Dublörünü yapar yollarlar. Geçmişte adli tıp kurumunda uğradığım haksızlıktan sonra, ben nasıl odur diyeyim yani. İnanmıyorum. Kumpasın içindeyim" dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-03-081858.png

Karabulut, şüphelerinin giderilmediğini ve mezarın açılması gerektiğini belirtti. "İşi örtbas etmek isteyen güçlü bir aile var karşımda. Ben nasıl inanayım, nasıl güveneyim? Bir an önce mezarın açılmasını talep ediyorum. Ben fotoğraflardan tatmin olmadım.

ekran-goruntusu-2024-05-03-081932.pngMezarın açılmama kararındaki ısrar, beni daha da şüpheye düşürüyor. İlahi adalet diye bir şey var. Er ya da geç adalet yerini bulacak. Mezarın açılması için mücadele etmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.