BYD’nin efsane SUV modeli Türkiye’de! 100 kilometrede 39 TL yakıyor

BYD’nin efsane SUV modeli Türkiye’de! 100 kilometrede 39 TL yakıyor
Çinli otomotiv devi BYD’nin yakıt cimrisi modeli Seal U DM-i Türkiye’de satışa sunuldu.

Türkiye otomobil pazarı, BYD'nin yeni şarj edilebilir hibrit (PHEV) modeli Seal U DM-i satışa sunuldu. D-SUV segmentindeki bu araç, 2.090.000 TL gibi tahmin edilenden çok daha uygun bir fiyatla şu anda satışta.

BYD'nin SEAL U DM-i Modeli Avrupa'dan Önce Türkiye'de

Özellikle Avrupa pazarında ilk kez Türkiye'de müşterinin beğenisine sunulan bu model, hem iç hem de dış tasarım açısından görenleri kendine hayran bırakıyor.

BYD’nin satışa sundğu Seal U DM-i modeli, 1.5 litrelik 4 silindirli benzinli motoru ve 145 kW gücündeki elektrik motoru ile tam bir canavar.

18.3 kWsa kapasiteli Blade Batarya ile donatılan araç, tam şarjla ortalama 80 kilometre elektrikli menzil sunarken, bu menzil şehir içinde 110 kilometreye kadar çıkıyor.

Araç ayrıca, kombine olarak kullanıldığında 1080 kilometrelik etkileyici bir menzile ulaşabiliyor. Ancak aracın can alıcı asıl özelliği, bu araç 100 km'de sadece 0.9 litre yakıt tüketiyor.

Bu modelin Türkiye'ye özel olarak getirilmesi, elektrikli araçlara yönelik düzenlemeler nedeniyle ertelenen elektrikli versiyonun yerini alması için BYD tarafından gerçekleştirildi.

Uygun fiyatı ve üstün özellikleriyle bu araç, hem ekonomik hem de çevreci bir seçenek arayanlar için biçilmiş kaftan.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.