Bu uygulamalar hayatınızı kolaylaştıracak: Üretkenliğinizi arttıracak 5 İOS uygulaması

Bu uygulamalar hayatınızı kolaylaştıracak: Üretkenliğinizi arttıracak 5 İOS uygulaması
iPhone veya iPad kullanıcısıysanız iOS için bu uygulamalara mutlaka bakmalı ve kullanmalısınız

Telefonunuzda kullandığınız uygulamalar pratik olmanızı sağlayabilecek işlevsel özellikler sunabilir. Yoğun bir iş yaşantısına sahipseniz, aktif bir sosyal hayatınız varsa yapacaklarınızı düzenlemek ve stresinizi azaltmak için Telefonunuzdaki bazı uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

Eğer bir iPhone veya iPad kullanıcısıysanız iOS için bu uygulamalara mutlaka bakmalı ve kullanmalısınız

Goodnotes: bu uygulama yapay zekanın yardımıyla not almanizi daha keyifli bir hale getiriyor. Notlarınızı da çıkartmalar kullanabilir, notlarınıza ses kayıtları ekleyebilir, notlarınıza video düşebilir ve istediğiniz iOS cihaza senkronize olarak kullanabilirsiniz.

Apple TV: Apple TV binlerce film ve diziyi tek bir platformda bulabileceğiniz bir uygulama. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan bu uygulama, farklı kategorilerde sevebileceğininiz bir çok film ve dizi bir araya getiriyor. İster kiralayarak izleyebilir isterseniz de satın alarak koleksiyonumuza ekleyebilirsiniz.

CapCut: Eğer sosyal medya için video tasarlamayı seviyorsanız bu uygulamaya bayılacaksınız, uygulamanın ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki versiyonu bulunuyor. CapCut uygulaması sayesinde hem tabletinizden hem de iPhone’un unuzdan istediğiniz video şablonunuzu seçerek üzerinde değişiklikler yaparak sosyal medyalarınızı hareketlendirebilirsiniz.

Procreate: eğer resim çizmeyi seviyorsanız bu uygulamayı mutlaka bakmalısınız. Adobe’un Fresco uygulamasıyla kıyasıya yarışan yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz bir resim çizme uygulaması… farklı fırça seçenekleri ve renk skalası genişliği size yaratıcılık noktasında özgür bir alan tanıyor.

Keynote: Keynote notlarınızı hızlı ve pratik bir şekilde kategorilere ayırarak planlamalarınızı kolaylaştırabileceğininiz bir not alma uygulaması.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.