Bu şifalı bitki öksürüğü anında kesiyor: Boğazı temizliyor

Bu şifalı bitki öksürüğü anında kesiyor: Boğazı temizliyor
Mevsim geçişlerinde kronik öksürükle baş etmekte zorlanıyor ya da boğazınızı saran balgamdan kurtulamıyorsanız bu yöntemi deneyin.

Hava durumunun bir sıcak bir soğuk seyretmesi bağışıklık sistemi zayıf olan bazı vatandaşların sıklıkla hastalanmasına sebep oluyor. Öte yandan havadaki kuruluk ve nem boğaz kuruluğu gibi farklı rahatsızlıkların yaşanmasına da zemin hazırlıyor. Bu tarz sağlık problemleri ile karşı karşıya kalmak istemeyen vatandaşlar çareyi alternatif toptan destek almakta buluyor.

BOĞAZ ENFEKSİYONUNU YOK EDİYOR
Kuru ve inatçı öksürüğü gidermek için sıklıkla tercih edilen bu bitki özellikle mevsim geçişlerinin yaşandığı aylarda vatandaşları kuru öksürük beraberinde gelen boğaz enfeksiyonu gibi durumlara karşı karşı koruyor.

Öte yandan bu bitki metabolizmanı hızlandırarak bağışıklık sisteminizin güçlenmesine sebep olarak, mevsim geçişlerinde bünyenizin daha dayanıklı olmasını sağlıyor.

Kronikleşen kuru öksürük için karabiber ve balın harmanlandığı lezzetli bir çay tüketebilirsiniz sıcak suya bir çay kaşığı toz karabiber eklemenizi ardından lezzet vermesi için bir tatlı kaşığı da bal eklemeyi unutmayın bu tarif öksürüğünüzü hafifletecek ve boğaz ağrınınıza iyi gelecektir. Öte yandan tarifin balgam söktürücü etkisi de bulunuyor.

Eğer bağışıklık sisteminiz düşükse gribal enfeksiyonlarınıza karşı zencefilli çay tüketmeyi de tercih edebilirsiniz

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.