Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Beyazperdede 6 film gösterimde

Merhaba sevgili okuyucular, bu hafta pek çok dizi sezon finaline girerken yerlerini yeni yapım diziler alacak. Yaz dizileri başlayadursun haftanın beyaz perdeyle buluşacak filmlerine göz atalım.

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş

Spider-Man: Into the Spider-Verse, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını konu ediyor.

Hypnotic: Zihin Avı

Dedektif Danny Rourke'un hayatı, küçük kızı Minnie'nin kaybolmasıyal alt üst olur. Eşinden ayrılan Danny, kızını bulma umudunu asla yitirmez. Bir gün görevi başkındayken, bir banka soygunu haberini alan Danny, hızlıca olay yerine gider. Ancak bankaya gittiğinde beklemediği bir durumla karşılaşır. Kasadan kızının fotoğrafını bulan Danny, elindeki ipucunun peşinden gitmeye karar verir. Ancak bu sırada karşısına, algısını yönetebilen hipnotikler çıkar. Danny, hipnotiklere rağmen kızını bulmayı başarabilecek midir?

Eyvah Babam

Eyvah Babam, babasını nişanlısı ve ailesiyle tanıştırmak için bir yolculuğa çıkan genç bir adamın hikâyesini konu ediyor.

The Boogeyman

16 yaşındaki Sadie ve kız kardeşi Sawyer, annelerinin trajik ölümünün travmasıyla baş etmeye çalışır. Babaları Will Harper, bu süreçte kızlarının yanında olmak için elinden geleni yapmaya çalışsa da onlarla duygusal ve psikolojik olarak bağ kurmakta zorlanır. Terapist olan Will'in kızları ile doğru iletişimimi kuramaması zaten parçalanmış olan ailelerini daha da zor bir duruma sokar. Bu sırada Lester adındaki gizemli bir hasta, çocuklarını kaybetmenin verdiği acıdan kurtulmak için beklenmedik bir şekilde evlerine gelir. Will'in bu yeni hastası, ardında şeytani bir varlık bırakır ve bu doğaüstü varlık nedeniyle Sadie ve Sawyer, birçok korkunç olaya maruz kalır. Ancak Will'in kızlarına inanmaması, aileyi sonsuza dek yok olmakla tehdit eder.

Dali Diyarı

Dali Diyarı, büyük sergisine hazırlanan Salvador Dali ve ona yardım eden genç asistanının hikâyesini konu ediyor.

Tori ve Lokita

Tori ve Lokita, Afrika'dan yalnız seyahat eden küçük bir çocuk ve genç bir kızın hikâyesini konu ediyor. Tori ve Lokita, tek başlarına Afrika'dan Belçika'ya seyahat eder. Bu süreçte türlü zorluklarla karşılaşan iki genç, yenilmez dostluklarını Belçika'daki sürgünlerinin acımasız koşullarına karşı korumaya çalışır.

Bu hafta vizyona giren filmler ve içerikleri bu şekildeydi. Gelecek hafta pek çok dizi sezon finalini gerçekleştirmiş olacak. Filmler de dahil haftanın gündem yapımlarını sizlerle birlikte konuşacağım. Gelecek hafta görüşmek üzere, hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları