Bayburt İl Özel İdaresi akaryakıt satın alacak

Bayburt İl Özel İdaresi akaryakıt satın alacak
Bayburt İl Özel İdaresi akaryakıt satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da, Euro Dizel Motorin ve Kurşunsuz Benzin alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı:500.000 Litre Motorin ve 7.000 Litre kurşunsuz Benzin alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşme İmzalandıktan 1 (bir) gün sonra başlanılacaktır.365 gün içinde tamamlanacaktır. İmzalandıktan 1 (bir) gün sonra başlanılacaktır..

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 25.08.2022 - 14:30

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

a)İstekli Dağıtıcı ise Akaryakıt olarak tanımlanan ürünlerin dağıtım hakkına sahip olduğuna dair 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu hükümlerine uygun olarak alınmış Dağıtıcı Lisansının aslını veya noter tasdikli suretini,

b) İstekli Akaryakıt Pazarlama Bayii ise 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanunu hükümlerine uygun olarak alınmış Bayii Lisansının aslını veya noter tasdikli sureti ile birlikte Dağıtıcı ile yapmış olduğu tek elden satış sözleşmesinin aslını veya noter tasdikli suretini teklif ile birlikte sunacaktır.

c)İstekliler EPDK’dan alınmış Bayilik Lisansını (İstasyonlu) teklifleriyle birlikte sunacaklardır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.