Batman Sağlık Müdürlüğü laboratuvar malzemesi alacak

Batman Sağlık Müdürlüğü laboratuvar malzemesi alacak
Batman Sağlık Müdürlüğü laboratuvar malzemesi satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “Müdürlüğümüze Bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için 3 Kalem Laboratuvar (Venner Kron, Bölümlü Protez, Total Parsiyel Tek Çene Bitim) Hizmet Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı : 3 Kalem Laboratuvar Hizmet Alımı (Venner Kron, Bölümlü Protez, Total Parsiyel Tek Çene Bitim)

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 3 gün içinde işe başlanacaktır.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 19.08.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,

1-) İhaleye katılacak İsteklilerin 07.12.2005 tarih ve 26016 sayılı Diş Protez Laboratuvarları Yönetmeliğine göre;

a) Diş Protez Laboratuvarı Yönetmeliği hükümlerine göre alınan ve ilgili kurumca verilmiş çok amaçlı "Diş Protez Laboratuvarı Ruhsatı" belgesi olmalıdır. Bu belge/ belgelere ait bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.

b) İhaleye katılacak İsteklilerin Diş Protez Laboratuvarı Mes`ul Müdürlük Belgesi olmalıdır. Bu belge/ belgelere ait bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.

c) İhaleye katılacak İsteklilerin çalıştırdıkları Diş Teknisyenleri için ; Ustalık Belgesi, Diş Teknisyeni Diploması veya Sağlık Bakanlığından onaylı Diş Protez Teknisyeni Meslek Belgesine haiz olmalıdır. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü/Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından onaylı çalışma izin belgeleri olmalıdır. Bu belge/ belgelere ait bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.