Astrolog Dinçer Güner uyarısını yaptı: Kilo almak istemeyenler dikkat!

Astrolog Dinçer Güner uyarısını yaptı: Kilo almak istemeyenler dikkat!
Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle birlikte astrolojide neler yaşanacağından astrolog Dinçer Güner bahsetti. Kilo almak istemeyenleri uyardı.

Astroloji, çoğu zaman birçok kişi tarafından önemli görülür. Güneş’in ve Ay’ın, hatta tüm gezegenlerin hareketi, duygularımız ve karakterimiz üzerine etki gösterir. Tüm burçları etkileyen bu süreçte yeni bir dönem bu ay geldi. Bugün itibarıyla Güneş, Boğa burcunda seyretmeye başlamışken, tüm burçlar bu durumdan etkilenecek. Astrolog Dinçer Güner, duygularımızın ve hal hareketlerimizin nasıl etkileneceğini, sosyal medya hesabından paylaşarak tek tek anlattı.

maxresdefault.jpg

KİLO ALMAK İSTEMEYENLER DİKKAT ETMELİ!

Boğa burçlarının karakterlerinden yola çıkarak Güneş’in hareketine göre bu ay yaşayacaklarımızı anlatan Güner, sanatsal faaliyetlere, bahçe işlerine, yemek pişirme gibi aktivitelere önem verilebileceğinden bahsetti.

Bunun yanında Boğa’ların maddi güvenlikle ilgili davranışlarını hatırlatan Güner, bu dönemde tüm burçlar için finansal durumlarını gözden geçirme uyarısı yaparak bütçe ve tasarruf yapılmasını önerdi. Uzun vadeli yatırımların önemine de dikkat çeken Güner, tüm burçları kilo alımı konusunda da uyardı.

astroloji.jpg

Boğa zamanı geldiğinde tüm burçların hayattan zevk alacaklarını söyleyen Güner, bu süreçte yediklerimizden de keyif alabileceğimizi, bunun da kilo getirebileceğini paylaştı.

Ünlü astroloğun yaptığı çıkarımlara göre bu süreçte yediklerimize dikkat etmemiz önemli olabilir. İştahınız açıksa bunun nedeni içinde bulunduğumuz zaman olabilir.

dincer-guner.jpg

BOĞA BURCU ÖZELLİKLERİ NELER?

Boğa zamanı geldiği için Boğa burcu özelliklerini merak eden okuyucular için temelde Boğa burçlarının şu karakterde olduklarını söylemek doğru olabilir:

  • Boğa burçları hedeflerine yönelik çalışmalar yapmayı severler.
  • İnsanlara yardım etmekten hoşlanırlar.
  • Güvenilir kişilikleri vardır.
  • Çevresi tarafından sevilen Boğalar oldukça sıcak kanlı insanlardır.
  • Para konusunda iyi olan Boğa’lar, mal mülk edinmede beceri sahibi olmalarıyla bilinirler.
  • Finans ve özellikle yatırım konularını severler.
  • Somut konuları severler, doğadan ilham alırlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.