Adıyaman Sağlık Müdürlüğü tıbbi görüntülüme hizmeti alacak

Adıyaman Sağlık Müdürlüğü tıbbi görüntülüme hizmeti alacak
Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tıbbi görüntülüme hizmeti alacağını duyurdu.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, “Teleradyoloji Yöntemi İle Radyolojik Tetkik Raporlandırma Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı: Teleradyoloji Yöntemi İle Radyolojik Tetkik Raporlandırması Hizmeti Alımı: 240.000 Adet

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde işe başlanacaktır.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 20.07.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

steklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,

1- İnternet ortamında görüntü transferini sağlayan programın uyumluluğunu belgeleyen DICOM organizasyonu tarafından onaylanmış DICOM Conformance belgesi Yeterlik Bilgileri Tablosunda Beyan edilecektir.

2- İstekli firmalar, teklif esnasında sunduğu PACS yazılımına ait Sağlık Bakanlığı KTS Sistemine (Kayıt Tescil Sistemi ) kayıtlı olduğunu gösterir belgeyi Yeterlik Bilgileri Tablosunda Beyan edeceklerdir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.