Adana’da kapısı açık otobüsten düşmüştü: Entübe edildi

Adana’da kapısı açık otobüsten düşmüştü: Entübe edildi
Özel halk otobüsünde, açık kapıdan aşağı düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi, beyin kanaması durdurulduktan sonra entübe edildi.

Adana’da hastane dönüşü bindiği otobüste dengesini kaybedip açık kapıdan düşen 75 yaşındaki Hatice Sabahi ağır yaralanmıştı. Kapısı açık şekilde seyir halinde olan otobüsün şoförü ise tepkilerin odağındaki kişi olarak kayıtlara geçti. Öte yandan gözaltına alınan sürücü Vedat K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaşlı kadının yakınları ise olaya tepki gösterdi.

AYAĞA KALKTIĞI SIRADA DENGESİNİ KAYBETTİ

Kaza, 24 Nisan saat 14.30 sıralarında Sarıçam ilçesi Balcalı Mahallesi, Güney Kampüs Yolu’nda yaşandı. Hastaneye kontrole giden Hatice Sabahi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Vedat K.’nın sürücülüğünü yaptığı 01 J 0364 plakalı özel halk otobüsüne bindi.

Kapısı açık şekilde ilerleyen otobüste önce otururken görülen, ardından kartını okutmak için ayağa kalkan Sabahi, otobüsün manevra yapmasıyla dengesini kaybedip savruldu. Ardından açık kapıdan yola doğru düşen kadın, asfalta başını çarptı.

Kaza anı araç içi kameradan da saniye saniye görüntülendi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Sabahi’yi ilk müdahalesini gerçekleştirdi ve ardından hastaneye kaldırdı. Sürücü ise gözaltına alındı.

662b8dc4ae72fc9c747fe506.webp

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Hastanede ameliyata alınan 6 çocuk annesi Hatice Sabahi’nin beyin kanaması geçirdiği, öğrenildi. Ayrıca köprücük ve kürek kemiği ile göğüs kafesinde kırıklar tespit edildi. Kafatasında biriken kan boşaltılan Sabahi, yoğun bakım ünitesinde entübe edildi.

Sürücü ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Bunun üzerine endişeli bekleyişini sürdüren Sabahi’nin yakınları olaya tepki gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.