Abdullah Kiğılı imzaladı

Abdullah Kiğılı imzaladı
TFF'deki erken seçim için toplanan imzaların sahipleri belli oldu. Listedeki isimler dikkat çekti.

Türk futbol tarihinde daha önce eşi benzeri görülmemiş olaylar, bu sezon yaşandı. Bu yaşanan skandal olayların ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz’daki Olağan Mali Genel Kurul’da seçime gidileceğini açıklamıştı.

Picture background

Büyükekşi’nin bu kararı bazı kesimler tarafından olumlu karşılanırken, seçim tarihinin geç olması bazı kulüpleri rahatsız etti ve seçimlerin öne alınmasını talep ettiler.

YETERLİ İMZAYI TOPLANDI

Ancak TFF’nin kararından dönmemesi nedeniyle başta Süper Lig kulüplerinden bazıları, seçimin daha erken bir tarihe çekilmesi için imza toplamaya başladı.

Picture background

Yaklaşık olarak 1 aydır süren bu imza çalışmalarının ardından ilk imzayı verenlerden olan İstanbulspor yönetimi gerekli 136 imzaya ulaşıldığını kısa süre önce açıklamıştı.

ABDULLAH KİĞILI DA İMZAYI ATTI

TFF’nin bu sayıyı yalanlaması üzerine paylaşılan belgede 136 imzaya ulaşıldığı görülürken imza verenlerin isimleri de tek tek ortaya çıkmış oldu.

Picture background

Belgede, bir zamanlar Aziz Yıldırım’ın en yakın arkadaşlarından biri olan ve Fenerbahçe yönetiminde de görev alan ünlü iş adamı Abdullah Kiğılı’nın da imza vermiş olması gözlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.