27 Nisan burç yorumları! Aşk hayatında yeni heyecanlar yaşanacak

27 Nisan burç yorumları! Aşk hayatında yeni heyecanlar yaşanacak
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 27 Nisan 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Yıldızlar, dönemin iyi olduğunu ve cevap vermeden önce zaman ayırmanın iyi olduğunu gösterir. Belki de bu ayın ilk iki haftasında olduğu gibi, baskı altında hissetme riski var. Ancak yavaş ama çok önemli bir toparlanmadan bahsediliyor, geçmiş sorunlarla ilgili bazı açık anlaşmazlıkların çözülmesi daha iyi.

BOĞA

Boğa burcunda doğanların güzel bir yanı varsa o da tam olarak alma yeteneğidir. Dikkatinizi dağıtarak ve farklı bir şeyler yapmaya başlayarak bile eski yanlışlardan intikam alın. Mayıs aşk için önemli bir aydır, ayakkabısından çakıl taşı çıkaranlar vardır. Şu ana kadar yaptıklarınız ancak stratejinizi değiştirirseniz devam ettirilebilir. Eğer belli bir rolde ya da belli bir grupta haziran ayından itibaren işlerin yolunda gitmediğini görürseniz dur diyeceksiniz.

Picture background

İKİZLER

Haziran ayında iyi haberler geliyor ve uzun süredir çalışan ve iyi deneyimler kazanmış olanlar kesinlikle daha fazlasına sahip olacak. Bu nedenle, önemli kişilerle konuşmanız veya önemli bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanız gerekiyorsa, bunu Pazar yerine bugün tartışmak daha iyi olur; İşle ilgili önemli bir çözüm için yıldızlar lehine, son zamanlarda yoğun bir tartışma yaşandı ya da belirli bir sorunun merkezinde yer aldınız.

YENGEÇ

bugün ev içerisinde olumlu gelişmelere odaklanabilirsin. Merkür retrosunun sona ermesiyle aile içi iletişimde ve evle ilgili konularda rahatlama yaşayabilirsin. Evdeki teknik sorunlar çözülebilir ve yaşam alanını yeniden düzenleme fırsatı bulabilirsin. Psikolojik iyileşmeyi desteklemek için ev içi düzende değişiklikler yapabilirsin ve yeni bir ortamda güzel anılar biriktirebilirsin.

ASLAN

Bazı küçük avantajlar getirmeye başlayan bir gökyüzü ve her şeyden önce Haziran ayından itibaren ne yapılması gerektiğine dair çok net bir fikir. Sevgiyi hafife almayın ama birçok insanın sizden en iyisini beklediği bir durumda olduğunuzu, stres altında olduğunuzu unutmayın. Aşkta kriz yaşayanlar ne yapacaklarını, direneceklerini mi yoksa devam mı edeceklerini anlamak zorunda kalacaklar ve Mayıs ayına kadar sert bir seçim yapacaklar.

Picture background

BAŞAK

Muhtemelen sevdiğiniz insanlarla birlikte dinlendirici bir Pazar günü planladınız ve bu doğru, çünkü son iki ay sizi fiziksel veya psikolojik olarak birilerinden uzaklaştırdı veya her halükarda çözmeniz gereken birçok sorunla karşılaştınız; Mayıs ayı aşkı yakınlaştıran bir aydır, yalnız olanlar özel bir toplantı yapabilir, güvenilir bir partneri olanlar birlikte daha fazla vakit geçirebilir; sadece bugün biraz gerginliğe karşı koymamız gerekiyor.

TERAZİ

Yenilikçi bir proje üzerinde çalışıyorsanız, sonuçta olumlu olacak sonuçlar konusunda açıkça daha endişelisinizdir. Yılın bu ilk kısmı, yalnızca iş anlaşmalarının değil, anlaşmaların da tamamen gözden geçirilmesine yol açıyor; her türlü provokasyonun en baştan iptal edilmesi gerekiyor; Yüksek adalet duygunuz, sizin için önemli olan hayat meselelerini gözden kaçırmanıza, güveninizi hak etmeyen insanlardan uzaklaşmanıza izin vermez.

AKREP

Bu hafta sonuna odaklanabilirsiniz, bugün faydalı ve bu akşam Ay Pazar günü devam edecek geçerli bir geçişe başlayacak; Sınavla, sınavla, seçimle yüzleşmek isteyenler için Mayıs ortasına kadar geçerli olacak bir gökyüzümüz var. Aşkın kontrol edilmesi gerekir, referansların doğru olup olmadığını anlamak güzel, ayrıca Mayıs ayı pek çok çifti teste tabi tutacak; özellikle sizi anlamayan biri varsa her şeyi kontrol altında tutmak zorlaşacak, mayıs ayında göstermeniz gereken sabır çok fazla olacaktır.

YAY

Küçük bir yenilgiden veya hayal kırıklığından yeni dönmüş gibisiniz, yıllarca bir şirkette çalışan biri başkalarına çok az saygı duyduğunu düşünebilirken, bir projeye teşebbüs eden biri son haftalarda onu gözden geçirmek veya engellemek zorunda kaldı. Bu hafta sonu iyileşmeyle ilgili, bugün burçtaki Ay sevgiyi ve dostlukları hatırlatıyor, neyse ki bu burç altında doğanlar genellikle iyimserdir ve hayattaki küçük belirsizliklere rağmen iyi bir şekilde devam ederler.

OĞLAK

Özellikle kendi işiniz varsa, karar verme yeteneğiniz, iradeniz ve tabii ki inatçılığınız yoksa birçok şeyin ters gideceğini fark edersiniz. Bu dönemde çoğunlukla kıskanç insanlardan kaynaklanan pek çok gerilim yaşanır; ama geniş omuzlarınız var ve bir ay sonra, Mayıs ayından itibaren omuzlarınız daha da güçlenecek. Venüs birkaç saat içinde yeniden aktif olacak ve toplantılar tercih edilecek, adımlarınızı kolayca takip edemeyeceksiniz, ancak Mayıs ayında fikriniz değişebilir.

Picture background

KOVA

Oyuna geri dönme arzusu, alışılmışın dışına çıkma arzusuyla birleşince, geleceğe dair farklı bir vizyon ortaya çıkacak. Aşkları ve ilişkileri kontrol etmekte fayda var, özellikle de yeniyseler çünkü Mayıs ayı imkansız aşkları ciddi bir krize sokacaktır; Şu ana kadar bir kişi referans noktası olduysa artık öyle olmayabilir; bir ilişki ancak talimatlarınıza uyulduğu takdirde devam edebilir. Bir şekilde kendinizi savunmak isteyeceksiniz.

BALIK

Sersemlemiş ve heyecanlı hissetmek kolaydır, ancak her şeye iyimser bir gözle bakmalısınız, çünkü Pazar kesinlikle bu Cumartesi'den daha geçerli bir gün olacak. Mayıs ayı bu burçta doğan ve meşgul olmak isteyen herkese ekstra fırsatlar verecek, her engelin beceriyle aşılması gerekecek, yani provokasyonlara, çatışmalara yer vermeye gerek kalmayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.