20 Nisan burç yorumları: Hafta sonu nasıl geçecek?

20 Nisan burç yorumları: Hafta sonu nasıl geçecek?
20 Nisan'da burçların hayatımıza olan etkilerini Astrolog Nuray Sayarı kendi YouTube hesabında tek tek anlattı.

20 Nisan tarihine kadar koç burcunda olan güneş bugün itibariyle boğa burcuna geçiş yaptı. Aynı zamanda yarın gerçekleşecek olan Jüpiter ve Uranüs kavuşumunun etkileri bugün akşam saatlerinden itibaren burçları etkisi altına almaya başlayacak.

Jüpiter ve Uranüs Kavuşumu nedir?

Jupiter ve Uranüs, ortalama olarak 14 yılda bir araya gelerek yeni bir döngüyü başlatırlar. Jupiter, Güneş sisteminin en büyük gezegenidir ve bulunduğu alanı genişleterek büyütür. Uranüs ise yenilikleri, devrimleri, özgürlüğü, özgünlüğü, geleceğe odaklanmayı, elektriği, teknolojiyi temsil eder. Bu kavuşmanın gerçekleşeceği Boğa burcu ise, dünyayı, doğayı, toprağı, üretimi, değerlerimizi, kaynaklarımızı, barınmayı ve beslenmeyi temsil eder.

Dolayısıyla bu iki gezegenin bir araya gelmesiyle bu konularla ilgili büyük ve beklenmedik olaylar yaşanması muhtemeldir. Bu etki, 6 ay boyunca belirgin şekilde hissedilecektir.

Gelelim bugün burçları nelerin beklediğine:

KOÇ

sevgili Koçlar, bugün gezegenlerin kombinasyonu konforunu özen göstermeniz konusunda sizi uyarıyor lütfen koşuşturmaya bırakın günlük yaşamınızda işlerinizi yapın ama kendi ruhunuzu ve bedeninizi bugün dinlendirmeyi ihmal etmeyin.

BOĞA

Sevgili Boğalar, bugün gezegenlerin kombinasyonu gelecek günlerinizle ilgili hayalini kurduğunuz her şeye konsantre olacağınız bir gündesiniz Bugünün işini yarına bırakmayın yarınlarınızla ilgili artan umutlarınız yaşam enerjinizi yükseltirken olmayan her şeyinizi tek tek oluşturacağını dair artan umutlarınızla hayatınıza coşku katacağınız bir gündesiniz.

11-subat-burc.jpg

İKİZLER

Sevgili İkizler, bugün gelecekle ilgili beklentileriniz ve idealleriniz konusunda sizi karmaşaya iten kişilerden uzaklaşın iş ve çalışma hayatınızda ise koşuşturmak yerine sakin ve huzurlu bir şekilde çalışmaya özen gösterin.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, bugün gezegenlerin kombinasyonu güneşin de artık boğa burcuna geçişi ile birlikte sizleri uyarıyor evinize ailenize zaman ayırın mümkün olduğunca gün boyunca eviniz için kendiniz için yapamadıklarını konsantre olun kendi ruhunuza iyi gelecek alanları ve ortamları yaratmaya özen gösterin.

ASLAN

sevgili Aslanlar, bugün gün boyunca gezegenlerin kombinasyonu iş ve çalışma hayatınızda artan üretkenliğinizle yapmak isteyip yapamadığınız her işinizi yaparak sonuçlandır, mutlu olacaksınız aşk ikili ilişkilerinizde ise sizi zorlayan kişilerden ve ortamlardan hiç zorluk çekmeden uzaklaşacak.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpgBAŞAK

Sevgili başaklar, bugün gezegenlerin kombinasyonu gün boyunca geleceğiniz ve kararlarınızla ilgili radikal ve ani kararlar almayın unutmayın. Merkür hala Koç burcunda gerilemek eğer bugün ani kararlar alırsanız aldığınız her ani karar yarım kalacak.

TERAZİ

Sevgili teraziler, bugün gün boyunca gezegenlerin kombinasyonu hedefleriniz idealleriniz ve planlarınız konusunda sakin olmanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor iş ve çalışma ortamınızda özellikle sizi aşağıya çeken bazı çalışma arkadaşlarınız olabilir onlara karşı sakin olun onların sizi yorduğunu hissettiğinizi onlara belli etmeyin sizi üzen insanları önemsemeyin kendinizi dengede tutmaya mümkün olduğunca özen gösterin.

AKREP

Sevgili akrepler, bugün gezegenlerin kombinasyonu gün boyunca geleceğiniz, kararlarınız ve beklentileriniz konusunda sizi umutsuzluğa düşüren ve belirsizliğe eten bütün düşüncelerden arınıyorsun ve bu durum çalışma performansınıza günlük yaşamınıza olumlu yönde etki etmesine özen gösterin.

scale-1200.png

YAY

Sevgili yaylar, bugün gezegenlerin kombinasyonu geleceğiniz hedefleriniz idealleriniz ve işleriniz konusunda modunuzu düşüren insanlar yakınlar konusunda lütfen endişe etmeyin herkes konuşabilir dinleyin ama oralı olmayın. Bugün gün boyunca kendi iç sesinize konsantre olun.

OĞLAK

Sevgili oğlaklar, bugün gün boyunca gezegenlerin kombinasyonu idealleriniz hedeflerinizle bütünleşecek ve işsiz bir oğlaksanız yaptığınız bir işten haber gelirse kabul edin asla korkmayın.

KOVA

Sevgili kovalar, bugün gün boyunca gezegenlerin kombinasyonu siz disiplinli olabilirsiniz. Siz düzenli yaşayabilirsiniz çevrenizdeki kişilerin düzensiz ve disiplinsiz oluşu sizi yoruyorsa onlardan uzaklaşın düzenli ve disiplinli olmak istemeyen birine zorla düzenli olmalısın disiplinli olmalısın diye harcadığınız emek sizi tüketir herkesi bugün olduğu gibi görüp olduğu gibi kabul et.

BALIK

Sevgili balıklar, bugün gün boyunca gezegenlerin kombinasyonu hiçbir konuda umutsuz olma diye uyarıyor seni yoran seni üzen geçmişe ait konuları akşam 17'ye kadar zihinsel olarak anabilir hatırlayabilir andığında ve hatırladığında şu olumlamayla her şeyi şimdi şu andan itibaren kabul ediyorum geçmişi bırakıp geleceğe odaklanıyorum bunu yaptığın takdirde bugünü daha güzel yaşayacak geçmişi bırak geleceğe odaklanın yarına kadar kendinize çok iyi bakın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.