15 yıldır ücretsiz uygulanıyordu artık para ödenecek! Araç sahiplerini yıkan haber

15 yıldır ücretsiz uygulanıyordu artık para ödenecek! Araç sahiplerini yıkan haber
15 yıldır ücretsiz olarak kullanılan uygulamaya artı para ödenecek. Milyonlarca araç sahibini üzecek haber geldi.

Ünlü trafik uygulamasından araç sahiplerini üzecek haber geldi. Yollarda sürücülere tehlikeli durumlara karşı uyaran ünlü uygulamada önemli bir değişikliğe gidildi.

Birçok vatandaşın kullandığı Flitsmeister uygulamada değişiklik yapma kararı verdi. Kısa bir süre önce abone sistemine geçen Flitsmeister, uygulamadaki bazı özelliklerden ücret alacağını duyurdu.

23de57d8arabatrafikyolarac3a72.jpg

6 MAYIS’TAN SONRA DAHİL EDİLECEK

Hız kamerası uyarıları ve tehlikeli trafik durumlarında sürücüleri uyarmasıyla bilinen Flitsmeister, abonelerine yeni hizmetini aplikasyon kullanıcılarına gönderdiği bir bültenle duyurdu. Ünlü şirket, bazı özelliklerin 6 mayıs tarihinde sonra ücretli olacağını aktardı.

flitsmeister-11-navigatie.jpg

3 milyon kullanıcısı olan uygulama bu kararı 15 yıldır ücretsiz sunduğu ücretsiz hizmetlerinden sonra vermesi dikkat çekti. İleri tarihlerde yenilik yapmaya ve yol güvenliğini sağlamaya sürdüreceklerini altını çizen şirket, şirket, son yıllarda ücretli otopark, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonları da dahil birçok başlıkta güncellemeye gitti.

ARTIK ÜCRET ÖDENECEK

Flitsmeister PRO'nun hizmete sunulmasının ardından, kalite ve hizmet açısında daha iyi özellikler getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Yurt dışında kullanılan uygulama 6 Mayıs 2024'ten itibaren Apple CarPlay, Android Auto ve hız kontrollerinde ortalama hız gibi kullanıcıların en çok takip ettiği özellikler Flitsmeister PRO'ya dahil edilerek ücretli hale getirilecek.

Kullanıcıların bu hizmetlerden yararlanması için uygulamaya aylık 2,99 Euro ödemesi gerekecek.

flitsmeister-uitg.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.