Kızılcık Şerbeti Atatürk sahnesi ile ses getirdi! Kıvılcım’ın cevabı derinden sarstı

Kızılcık Şerbeti Atatürk sahnesi ile ses getirdi! Kıvılcım’ın cevabı derinden sarstı

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, dün yayınlanan bölümündeki Atatürk sahnesiyle gündemi sarstı.

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör gibi isimlerin başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta çok konuşulan sahneleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Dün akşam yayınlanan son bölümünde yine dikkat çeken bir sahneyle ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisi çok konuşuldu. Sosyal medyada hemen gündem olan sahnede Atatürk portresi kullanıldı.

ekran-goruntusu-2024-05-11-102624.webp

ATATÜRK’Ü ŞİRKETİN BAŞKÖŞESİNE TAŞIDI

Her bölümüyle çok konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisinin 63. bölümünde, Atatürk saygısı ve sevgisiyle ilgili muhteşem bir sahne işlendi. Evrim Alasya tarafından canlandırılan Kıvılcım karakterinin sahnesindeki dikkat çekici diyalog, izleyenleri şaşırttı.

Kıvılcım, Ömer’in başında bulunduğu şirkette geçici olarak çalışmaya başladı. Holding çalışanları bu durumu görünce Kıvılcım ile ilgili dedikodulara girişti. Kıvılcım, kendisine verilen odaya yerleşirken büyük bir Atatürk portresini odaya astı. “İşte şimdi buraya güneş doğdu” diyen Kıvılcım’ın şirketteki varlığından rahatsız olan çalışanlardan biri de o sırada Kıvılcım’ın yanına uğradı. O an olanlar oldu.

ekran-goruntusu-2024-05-11-103421.webp

“O HEP BURADA OLACAK ALIŞSANIZ İYİ OLUR”

Kıvılcım’ın duvara Mustafa Kemal Atatürk portresi astığını gören bu kişi, hem Kıvılcım’ın elini sıkmadı, hem de portre için “aksesuar” tanımı yaptı. Üstüne basa basa Kıvılcım’ın aksesuar astığını söyleyen kişiye Kıvılcım’ın yanıtı kapak oldu. Kıvılcım, “Aksesuar değil o, her şirkette olması gereken bir portre.” dedi. Bunun üzerine şirket çalışanı “Siz seviyorsanız demek ki…” ifadelerini kullanınca bunun üzerine Kıvılcım’dan çarpıcı ifadeler geldi. “Siz sevmiyor musunuz?” diye soran Kıvılcım, devamında ise şu sözleri söyledi:

ekran-goruntusu-2024-05-11-102550.webp

“Adını söylemekten imtina mı ediyorsunuz anlamadım ama bu bir Atatürk portresi. Ben buraya geçici geldim bir süre sonra çalışıp gideceğim ama o hep burada kalacak. Alışsanız iyi olur.”

O anlar sosyal medyada olay oldu. Diziyi izleyen izlemeyen herkes “Atatürk kırmızı çizgimiz” yorumunu yaptı ve sahneyi tebrik etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.