Gelini oto yıkamada sabunlu suyla yıkadı! TikTok’ta paylaşılan video yüz binlerce kişiye ulaştı

Gelini oto yıkamada sabunlu suyla yıkadı! TikTok’ta paylaşılan video yüz binlerce kişiye ulaştı
Bir oto yıkamada damadın gelini yıkadığı görüntüler TikTok’ta paylaşıldı. O anlar hem güldürdü hem de tehlikeli bulundu. Üstelik tehlikeli bulunmasının mantıklı bir sebebi var...

TikTok sosyal paylaşım platformunda paylaşılarak tartışılan ilginç videolardan biri daha sosyal medyayı salladı. Üzerinde gelinlik bulunan bir gelin, damat tarafından oto yıkamacıda yıkandı. Görüntüleri izleyenler de ilginç yorumlarda bulundu. Paylaşılan video kısa sürede 755 binden fazla izlendi.

1678757323-bogatyr-club-p-moika-fon-foni-krasivo-57.jpg

FOŞUR FOŞUR YIKADI

Paylaşılan ilginç videoda, dış çekim sonrası soluğu oto yıkamacıda alan genç çiftin eğlenceli anlar yaşadıkları kameraya yansıdı. “Çare tükenmez bizde” ve “Gelinlik kirlenince oto yıkamaya gelindi” notları düşülerek paylaşılan görüntülerde gelinliğiyle oto yıkama ünitesinde bulunan kadını damat, tazyikli oto yıkama hortumuyla yıkadı.

gelin1.jpg

Görüntülerde damat, gelinin üzerindeki gelinliğin eteklerini sabunlu ve tazyikli suyla foşur foşur yıkadı. O anlarda gelinin de gülerek eğlenmesi dikkat çekti.

KURUTMAYI NASIL YAPTIKLARI MERAK KONUSU OLDU

Paylaşıma birbirinden ilginç yorumlar da peş peşe geldi. Kimi çözümü çok güzel bulurken, kimi de oto yıkamacıdaki su makinesinin çok tehlikeli olduğunu söyledi. Hatta tazyik durumuna göre vücutta kesikler oluşturabileceği söylenen tazyikli suyla gelinliğin yıkanması bazıları tarafından tepki çekti.

gelin2.jpg

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Kurutmayı nerede yaptınız, çok merak ettim” diye sorunca başka bir sosyal medya kullanıcısı ona cevap vererek, “Orada hava kompresörü de var” ifadelerini kullandı.

Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise aşırı makyaj uygulamalarına gönderme yaparak “Sonradan bir sürprizle karşılaşmamak için yüzünü de yıkasaydın” dedi.

gelin3.jpg

OTO YIKAMADAKİ TAZYİKLİ SU TEHLİKELİ

Öte yandan bir sosyal medya kullanıcısı, oto yıkamalardaki tazyikli su makinesinin insan için tehlikeli olduğunu söyleyince, başka biri de “Elim kesildi geçen gün, hala ağrıyor” ve diğer bir kişi “Kesici alete dönüşme riski var” uyarılarında bulundu. Tazyikli suyun yakın mesafeden kurşun etkisi yarattığı söyleniyor.

OTO YIKAMALARDAKİ TAZYİKLİ SU TEHLİKESİ NEDİR?

Oto yıkamalarda kullanılan tazyikli su, tehlikeli olabilen bir silaha dönüşebilir. İnsan vücudunda yaralanmalara neden olabilen tazyikli suyun basınç miktarı önem teşkil ediyor.

Ortalama 150 bar basınca sahip olan tazyikli su, kısa mesafede vücuda temas ettiğinde ciltte kesiklere, delinmelere, yırtılmalara, damar parçalanmasına, kemiklerde kırılmalara neden olabiliyor. Göze denk geldiğinde ise görme kaybına yol açabilen tazyikli su, akaryakıt istasyonlarında ve oto yıkamalarda bulunuyor ve amacı dışında kullanılmaması öneriliyor.

0800d1c760918a0f2557a22e2eb8d3f3.jpg

Ciddi derecede yaralanmalara neden olabilecek bu durumla ilgili dikkatli olunması gerekiyor ve Tik Tok için bu tür gösterilerin yapılmasından kaçınılması önemli görülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.