Dinçer Güner 'Ertelemeler dönemi bitti' diyerek anlattı! Mars ile Plüton arasındaki bağ burçları nasıl etkileyecek?

Dinçer Güner 'Ertelemeler dönemi bitti' diyerek anlattı! Mars ile Plüton arasındaki bağ burçları nasıl etkileyecek?
4 Gün sürecek olan Mars ve Plüton'un oluşturacağı bağın hayatımızda nasıl bir etki yaratacağını Dinçer Güner Anlattı.

Dinçer Güner kendi sosyal medya hesabından paylaşarak Mars ve Plüton'un hayatımızı nasıl etkileyeceğini anlattı.

Senin içindeki değişim arzusu ve bu değişimi gerçekleştirme kapasitesi artar. Hedeflerine ulaşmak için gereken irade ve azmi bulabilirsin. Engeller karşısında yılmadan, daha stratejik ve kararlı bir şekilde ilerleme şansın artar.

Özellikle zorlu durumları aşmak ve kişisel sınırlarını zorlamak için iyi bir zaman. Kendini daha güçlü hissedebilir, bastırılmış duyguların veya arzuların yüzeye çıkabilir. Bu, özellikle psikolojik anlamda büyümek ve olgunlaşmak için mükemmel bir dönemdir.

Yapılması zor gibi görünen işlerin üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Bir şeyleri erteleme zamanı bitti, şimdi harekete geçme zamanı. Spora başlamak içinde harika zamanlar. Libido artabilir, en tutkulu sekslerini yapabilirsin. Savaşmaktan kaçılmayacak, cesur, girişimci zamanlar. Diyerek astroloji okurlarını bilgilendirirken aynı zaman da hayatımızda atmamız gereken adımları hatırlattı.

dincccer.jpg

GEZEGENLER HAYATIMIZI NASIL ETKİLİYOR?

Gökyüzü, sonsuzluğa açılan bir pencere gibi, ancak astrolojide odaklandığımız 10 gezegenle sınırlıyız. Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton; her biri kendi benzersiz etkileriyle, yaşamımızı şekillendiren güçlerdir. Ancak burçlarımız, bu gezegenlerin evlerimize yerleşip etkilerini nasıl yansıttıklarını belirler.

Gezegenlerin döngüleri derin anlamlar barındırır:

Güneş, kişiliğimizin merkezi, bir turunu yılda tamamlar ve her burçta yaklaşık bir ay kalır. Aslan burcunun rehberidir ve 5. evin etkisini taşır.

Ay, duygularımızın temsilcisidir ve her burçta yaklaşık 2,5 gün kalır. Yengeç burcunun hükümdarıdır ve 4. evin etkisini taşır.

Merkür, iletişim gezegeni olarak tanımlanır, yılda üç kez geri hareket eder ve her burçta yaklaşık 16-20 gün kalır. İkizler ve Başak burçlarının yöneticisidir ve 3. ve 6. evlerin etkisini taşır.

Venüs, aşk ve ilişkiler gezegeni olarak kabul edilir, bir turu 224 gün sürer ve her burçta yaklaşık 25-35 gün kalır. Boğa ve Terazi burçlarının rehberidir ve 2. ve 7. evlerin etkisini taşır. Yaklaşık 40-42 gün süren bir gerileme dönemi her 1,5 yılda bir gerçekleşir.

Mars, tutku ve enerji gezegenidir ve bir turu yaklaşık 22 ay sürer. Her burçta yaklaşık 45 gün kalır. Koç ve Akrep burçlarının yöneticisidir ve 1. ve 8. evlerin etkisini taşır. İki yılda bir geri hareket eder ve retro süresi 80 gündür.

Jüpiter, şans ve büyüme gezegeni olarak bilinir, bir turu yaklaşık 12 yıl sürer ve her burçta yaklaşık bir yıl kalır. Yay ve Balık burçlarının yöneticisidir ve 9. ve 12. evlerin etkisini taşır. Yılda bir kez geri hareket eder ve retro süresi 4 aydır.

Satürn, kader ve disiplin gezegenidir, bir turu 29-30 yıl sürer ve her burçta yaklaşık iki yıl kalır. Oğlak ve Kova burçlarının rehberidir ve 10. ve 11. evlerin etkisini taşır. Yaklaşık beş ay süren bir gerileme dönemi vardır.

Uranüs, yenilik ve özgünlük gezegenidir, bir turunu 84 yılda tamamlar ve her burçta yaklaşık yedi yıl kalır. Kova burcunun rehberidir ve 11. evin etkisini taşır. Yılda bir kez geri hareket eder ve retro süresi yaklaşık 5 aydır.

Neptün, hayal gücü ve mistisizm gezegenidir, bir turunu 165 yılda tamamlar ve her burçta yaklaşık on beş yıl kalır. Balık burcunun rehberidir ve 12. evin etkisini taşır. Yılda bir kez geri hareket eder ve retro süresi yaklaşık 5 aydır.

Plüton, dönüşüm ve derinlik gezegenidir, bir turunu 248 yılda tamamlar ve her burçta yaklaşık on iki ile yirmi dört yıl arasında kalır. Akrep burcunun rehberidir ve 8. evin etkisini taşır. Yılda bir kez geri hareket eder ve retro süresi yaklaşık 5 aydır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.