Selçuk Geçer: Rekor düşüşe hazır olun

Selçuk Geçer: Rekor düşüşe hazır olun
Uzman isim Selçuk Geçer, o yatırım aracında büyük düşüşler olacağını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki yatırımı değerlendirmek için farklı yatırım kollarına yöneliyor. Onlardan biri ise riskli yatırım olarak görünen ve çok kazanç sağlayan yatırım araçları...

KAZANANLAR VE KAYBEDENLER OLDU

Geleceğin para birimi olarak adlandırılan kripto paralarda rekor yükselişler göze çarpmaya devam ediyor. Ancak, son dönemde bitcoin de yaşanan dalgalanmalar ise pek çok yatırımcının para kaybetmesine sebep oldu. Ancak kripto paralarda kazancına kazanç katan kişilerde oldu.dolar-3.jpg

SEC ONAYLANDI, BİTCOİN REKOR KIRDI

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını Ocak ayında onaylamıştı. Bu kararın ardından 3 ay sonra bitcoin 74 bin seviyesine gelerek 2019 yılındaki 69 bin dolar rekorunu kırmış oldu.

BİTCOİN NE OLACAK?

Bitcoin son zamanlarda dalgalanma yaşıyor. Bunun temel sebebi ise her yatırım aracı olduğu gibi rekor yükseliş ardından bir geri çekilme olarak görünüyor. Ayrıyeten İran ve İsrail arasındaki gerilim ise düşüşü ateşleyen önemli etmenlerden biri oldu.

2286208-620x349.jpg

GEÇER: DÜŞECEK

Peki bu düşüşler devam edecek mi? 64 bin dolar seviyesine kadar düşen bitcoin tekrar yükselecek mi? Uzman isim Selçuk Geçer, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçer, 58 bin dolar seviyesine kadar düşebileceğini söylerken yatırımcılara düşüş sinyalini verdi. Geçer, “bitcoin 48 bin dolara kadar geleceğine inanıyorum. Avax 50 dolar iken 'Aman dikkatli olun' dedim, bugün 35 dolara düştü. Düzeltmeler olmaz mı, olur. 65'e çıkacak, şimdi göreceksiniz. Çok kısa vade için konuşuyorum, 65'e çıkacak, oradan tekrar 63'e geri dönüp aşağıya doğru gidecek. 48.000 doğru, düşecek. 2 hafta sonra bunu konuşuyor olacağız” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.