Kenan Işık'ın çocukları ortaya çıktı! Büyük sır çözüldü

Kenan Işık'ın çocukları ortaya çıktı! Büyük sır çözüldü
Tam 10 yıldır komada olan ''Kim 500 Milyar İster?'' yarışmasının sunucusu olan Kenan Işık, Yusuf Güney'in açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi.

Ünlü sunucu Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrası saunada fenalaşıp başını çarparak ciddi bir kaza geçirmişti. Uzun bir ameliyatın ardından komaya giren Işık uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra şuan tedavisini evden devam ettiriyor.

Kenan Işık'ın Mehmet ve Ahmet adında iki oğlu olduğu ortaya çıktı. Hayranları ve ailesi, Kenan Işık'ın iyileşeceği günü dört gözle beklerken, Yusuf Güney'in yaptığı açıklamalarla Kenan Işık'ın hayatı tekrardan gündeme bomba gibi düştü.

ASTRAL SEYAHATTE GERİ DÖNMEK İSTEMİYOR

Yusuf Güney, Kenan Işık'ın astral seyahatte olduğunu ve geri dönmek istemediğini belirtmişti.

KİLO KAYBI YOK

Şu anda 76 yaşında olan ünlü sunucunun son durumu hakkında birkaç arkadaşı bilgi verdi. Özellikle Ozan Zeybek, Kenan Işık'ın iyi bakıldığını, vücudunda herhangi bir yara veya kilo kaybı olmadığını belirtti.

beril-isik-kimdir-kenan-isikin-esi.jpg

Kenan Işık'ın gençlik fotoğrafı paylaşıldıktan sonra ailesi de merak konusu oldu. Beril Işık ile 1981 yılında evlenen Kenan Işık'ın Ahmet ve Mehmet adında iki oğlu olduğu ortaya çıktı.

Ancak Kenan Işık'ın iki oğluyla ilgili somut bir bilgi elde edilemedi.

5c8db8dd45d2a09e009de017.webp

meger-2-cocuk-babasiymis-kenan-isikin-oglu-benzerligiyle-dumur-25b9a482.webp

KENAN IŞIK KİMDİR?

Usta tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık, bir dönem gazetecilik de yapmıştır.

Doğum yeri Malatya olan Yusuf Kenan Işık, 1 Ekim 1947'de hayata gözlerini açtı. Ortaöğrenim yıllarında okul tiyatrosunda ilk adımlarını atan Işık, daha sonra lise eğitimi için Ankara'ya gitti.

Meydan Sahnesi'ne katılarak tiyatro dünyasına adım atan sanatçı, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine devam ederken tiyatroya olan tutkusunu sürdürdü.

1972 yılında Devlet Tiyatrosu'na katılan Işık, tiyatroculuğun yanı sıra şehir tiyatrolarında genel sanat yönetmenliği ve senaristlik gibi çeşitli görevlerde bulundu. Gazetecilik de yapan ve çeşitli gazetelerde çalışan Işık, çok yönlü bir kariyere sahiptir.

Kenan Işık'ın en bilinen projelerinden biri, ismi zamanla değişse de formatı aynı kalan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışma programıdır. Ancak sanatçı, başarılı kariyeri boyunca birçok farklı alanda da adından söz ettirmiştir.

21 Mart 2014'te bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan Işık, yapılan 4 saatlik bir ameliyat sonrasında hayati tehlike atlattı. Spordan sonra saunaya girdikten sonra fenalaşması sonucu beyin kanaması geçiren Işık, uzun bir süre komada kaldı ve tedavisi evinde devam etmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.