Gelin erkek çıktı 'Damat yıkıldı

Gelin erkek çıktı 'Damat yıkıldı
Evlilik hazırlığında olan bir çift sağlık raporu için hastaneye gitti. Hastane de çift hayatlarının şokunu yaşadı.

Evlilik hazırlığı yapan bir çift, sağlık raporu almaya giriştiği sırada beklenmedik bir sürprizle karşılaştı gelinin biyolojik olarak erkek olduğu ortaya çıktı.

Çift, sağlık raporu için başvurduklarında karşılarına çıkan bu gerçekle adeta şok oldu. Olay kısa sürede ülke medyasının gündemine oturdu. Genç kadının vücudunda bulunan fazlalık erkeklik organını aldırdığı ve bir süre hormon tedavisi göreceği belirtildi.

Çin medyasında yer alan başka bir haberde ise evlilik hazırlığında olan başka bir kadının da benzer bir durumla karşılaştığı ifade edildi. Devlet medyasının haberleştirdiği gelişmede, sağlık raporu sırasında ortaya çıkan bu gerçeğin düğünü iptal ettirdiği belirtildi.

50 BİNDE BİR GÖRÜLÜYOR

Olayın ardından ortaya çıkan bilgilere göre, bu tür bir durumun görülme sıklığının 50 binde bir olduğu belirtildi. Ayrıca genç kadının kanser riski taşıdığı da bildirildi. Ancak, vücudunda bulunan fazlalık erkeklik organını aldıran kadının bir süre hormon tedavisi göreceği ve bu tür mutasyonların erken teşhis edilerek kısa sürede tedavi edilebileceği açıklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.