Esra Ezmeci yemeğinden kısmadan tığ gibi oldu 'Uyguladığı yöntem şaşırttı

Esra Ezmeci yemeğinden kısmadan tığ gibi oldu 'Uyguladığı yöntem şaşırttı
Sosyal medyada çektiği videolarla gündem olan Esra ezmeci bu sefer yaptı diyetle gündeme geldi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ünlenen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci Tiktok'tan ünlü olduktan sonra yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye başladı. En son verdiği kilolarla konuşulan Ezmeci'nin diyeti takipçileri tarafından da merak ediliyordu. Ezmeci takipçilerinin ısrarına daha fazla dayanamayarak diyet yöntemini açıkladı.


TİKTOK'TA ERKEKLER HAKKINDA YAPTIĞI YORUMLARLA ÜNLENDİ
Sosyal medya platformu TikTok üzerinden yaptığı aşk, ilişki, bağımlılık tedavisi gibi yorumlarla ünlenen ve takipçi kazanan Esra Ezmeci kısa zamanda büyük kitlelere ulaştı. Ardından televizyon programlarına da çıkmaya başladı. Son dönemde ise yaptığı diyetle gündeme geldi.


ALIŞILMADIK DİYET
Çapalama yöntemi ile kilo verdiğini söyleyen Esra ezmeci çok hissettiğini düşünerek zayıf kaldığını belirtti. Sol avuç içlerinden parmaklarınızın yönüne ve aynı zamanda sağa doğru baskılar yaparak uygulanan bu teknik 5 dakika boyunca tekrarlanıyor. Her gün akşam yemeklerinden önce yapılacak sol avuç içinden parmaklara doğru olan masaj bağırsak hareketlerinin kontrolünü de sağlıyor Ayrıca tokluk hissi yaratıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.