Emeklilere tamamen ücretsiz oldu ‘Yarın başlıyor’

Emeklilere tamamen ücretsiz oldu ‘Yarın başlıyor’
Emeklilere o hizmet ücretsiz oldu. Tarihi ise açıklandı.

Milyonlarca emeklinin maaşına Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam gerçekleştirildi. Ancak yapılan zam neticesinde en düşük emekli aylığı 10 bin TL’de kaldı. Emekliler, maaşlarına ek bir zammın yapılmasını istiyor.

İktidar tarafından ise emeklilerin talebine Ramazan Bayram’ında 3 bin TL ikramiye gelirken ekstrada destek paketlerini duyurdu. Destek paketleri ise belediyeler tarafından emeklilere belli şartlar altında elektrik, doğal gaz, pazar desteği ve farklı alanlarda indirim imkanları sağlanacağı belirtilmişti.

aw190938-02.jpg

ÜCRETSİZ HİZMET BAŞLADI

Pek çok belediye başkanı ise yerel seçimde emeklilere ilişkin vaatlerini gerçekleştirmeye başlıyor. Bunlardan biri ise Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer oldu. Dinçer, emekliler için kuaför salonunda ücretsiz tıraş imkanını açıkladı.

Aksaray Belediyesine ait kuaför salonu, emekli dinlenme evi bahçesinde hizmet veriyor. Emeklilerin ücretsiz kuaför hizmetinden faydalanacağı berber salonunda hijyenik ortamda saç kesimi ve bakımı gerçelşiyor.

aw190938-01.jpg

"7'DEN 70'E HERKESE HİZMET VERECEK"

Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00'dan itibaren hizmet vereceği duyuruldu. Talepler doğrultusunda kuaför salonu cumartesi günü de hizmet verileceği belirtildi. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak şehirde yaşayan 7'den 70'e herkese hizmet verdiklerini açıkladı.

Aksaray Belediyesi'nin daha öncesinde devam eden mobil kuaför hizmetinin yine devam edeceğini hatırlatan Başkan Dinçer, “Belediye olarak mobil kuaför hizmetimiz devam ediyor. Özellikle rahatsızlık nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı, hasta, engelli bireylerimize evde kuaför hizmetimiz sürüyor”dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.