Dinçer Güner merkür retrosunun biteceği saati açıkladı! “Bekarlar evlenecek kirada oturanlar ev alacak”

Dinçer Güner merkür retrosunun biteceği saati açıkladı! “Bekarlar evlenecek kirada oturanlar ev alacak”
Ünlü astrolog Dinçer Güner günlük burç yorumlarını paylaştı. Merkür retrosunun bugün 15:55 itibariyle biteceğini söyleyen Güner, "Bekarlar evlenecek, işsizler iş bulacak, kirada oturanlar ev alacak" dedi.

Astroloji, çoğu zaman birçok kişi tarafından önemli görülür. Güneş’in ve Ay’ın, hatta tüm gezegenlerin hareketi, duygularımız ve karakterimiz üzerine etki gösterir.

Tarih belli oldu: Merkür Retrosu ne zaman bitecek? | N-Life

Merkür, 1 Nisan'da Koç burcunda geri hareketine başladı 1 Nisan'da başlayan retro, bugün 15:55'den sonra sona erecek. Peki bu durumda hayatımızda neler değişecek?

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yorumlarını paylaştı.

Ünlü astrolog, "MERKÜR RETROSU 15:55 İTİBARİ İLE BİTİYOR!" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

MERKÜR RETROSU 15:55 İTİBARİ İLE BİTİYOR!

Bugün saat 15:55 itibari ile Merkür retrosu sona eriyor. Son 3 haftadır yaşadığınız iletişim karmaşaları, elektronik aletlerde yaşadığınız problemler, bir çok şeyin askıda kalma hali, sistemsel sorunlar, birbirinizi anlayamama, kopukluklar, hesap hataları dönemi artık sona eriyor. En azından bir 4 ay kadar nispeten rahatız. Son 3 haftadır hayatınızda aksayan, sorun teşkil eden konular nelerse bunları yeniden masaya yatırma ve yeniden üzerine geçme dönemimiz başlıyor, eğer istiyorsak elbette. Bugün itibari ile de özgürce yeni iş başlangıçları yapmak, iş tekliflerini değerlendirmek, hesap açmak, kredi çekmek, ev almak, ortaklık kurmak, iş başvuruları yapmak, telefonlarınızı güncellemek, evlenmek, web sitesi açmak, iş kurmak, ticarete atılmak, özgürce elektronikler almak, sözleşmeleri imzalamak, ev almak, satmak, kiralamak, yeni fikirlerinizi hayata geçirmek için güzel imkanlarınız olacaktır...

dd.jpg

MERKÜR RETROSU NEDİR?

Merkür retrosu, Merkür gezegeninin dünya üzerinden bakıldığında geri hareket ettiği bir gökyüzü olayıdır.

Astroloji ve batı geleneksel düşüncesine göre, bu dönemde iletişim, seyahat ve teknoloji gibi alanlarda sorunlar yaşanabileceği düşünülür.

Ancak bilimsel olarak, bu sadece görsel bir yanılsamadır.

Güneş sistemindeki farklı gezegenlerin yörüngeleri nedeniyle, bazen Dünya, diğer gezegenlerin geri hareket ettiğini gözlemler gibi görünür. Bu olayın gerçekleşmesi, Merkür'ün aslında geri gitmediği, sadece göreceli olarak Dünya'ya göre geri hareket ettiği anlamına gelir.

Astrolojik inançlara göre, bu dönemde iletişimde, seyahatte ve teknolojide aksaklıklar, karışıklıklar ve yanlış anlamalar meydana gelebilir.

Bu nedenle, bazı insanlar bu dönemde önemli kararlar almaktan kaçınırlar veya iletişimde dikkatli olurlar. Ancak, bu tür inançlar bilimsel bir dayanağa sahip değildir ve kişisel deneyimlerin ve algının bir sonucu olabilir.

MERKÜR RETROSUNDA NELER OLUR?

Merkür retrosu, genellikle iletişim ve teknoloji gibi hayatımızı yakından ilgilendiren konularla ilişkilendirilir. Bu dönemde yaşanan gerileme, iletişimde ve teknolojik sistemlerde aksaklıklara işaret edebilir.

Planlarda aksaklıklar ve iletişimde kopukluklar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar, dikkat dağınıklığı ve teknolojik aletlerin arızalanması gibi çeşitli olumsuz durumlar ortaya çıkabilir.

Merkür retrosu özellikle eski ilişkilerle ilişkilendirilir. Bu dönemde insanlar, geçmişte 'yarım kaldığını' düşündükleri olayları tamamlama eğiliminde olabilirler. Bu durumlardan biri elbette ilişkilerdir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.