Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay dikkat çekmişti! Sebebi belli oldu

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay dikkat çekmişti! Sebebi belli oldu
Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarma dikkat çekmişti. İşte o morlukların nedeni belli oldu.

Cem Garipoğlu'nun otopsi raporları ve görüntüleri kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. 2009'daki korkunç Münevver Karabulut cinayetinin şüphelisi olan Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morluklar dikkat çekiciydi. Ancak, bu morlukların nedeni açığa çıktı ve dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2024-05-05-121556.png

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki detaylar hala konuşulmaya devam ediyor. 15 yıl önce Münevver Karabulut'u öldürmekle suçlanan Garipoğlu'nun, otopsi fotoğrafları ve cezaevinde intihar ettiği iddia edilen son anlarına ilişkin görüntüler peş peşe gün yüzüne çıkmıştı.

Özellikle ellerindeki morarmalar, dikkat çeken detaylardan biriydi. Soruşturma birimleri, bu lekelerin kaynağını araştırırken, Silivri 5 Nolu L Tipi Cezaevi'ndeki Garipoğlu'nun resim çalışmalarının bu morluklara sebep olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

ekran-goruntusu-2024-05-05-121631.png

Garipoğlu'nun koğuşunda yapılan incelemede, resim kursuna katıldığı ve bu kurs sırasında kullanılan malzemelerin bulunduğu tespit edildi. Ayrıca, Garipoğlu'nun otopsi sırasında parmaklarında bulunan mürekkep lekelerinin, bu resim çalışmaları sırasında oluşmuş olabileceği değerlendiriliyor.

Öte yandan, Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili ortaya atılan iddialar üzerine Karabulut ailesi, Garipoğlu'nun mezarının açılmasını talep etti. Ancak bu talep, hem savcılık hem de Adalet Bakanlığı tarafından reddedildi. Garipoğlu'nun babası da, tartışmaların son bulması amacıyla mezarın açılmasını istedi.

ekran-goruntusu-2024-05-05-121545.pngSoruşturmayı yürüten Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Garipoğlu'nun otopsi işlemi sırasında çekilen fotoğraf ve video kayıtlarını talep etti ve dosyaya bilirkişi atadı. Bilirkişi, otopsi görüntülerini inceledikten sonra raporunu sundu ve şimdi savcılığın Garipoğlu'nun mezarının açılıp açılmamasıyla ilgili vereceği karar bekleniyor.

ekran-goruntusu-2024-05-05-121703.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.