Artık sınırsız olacak! Milyonlara bayram ettirecek karar

Artık sınırsız olacak! Milyonlara bayram ettirecek karar
İstanbul’un 11 bin 500 noktasında internet erişim hizmeti İBB WiFi’da kota sınırlaması kalktı.

İstanbullular, 11 bin 500'den fazla noktada sınırsız ve güvenli internet hizmeti alabilecekler.

Aylık 60 GB kullanım kotası ile sunulan İBB Wi-Fi'da kota sınırlaması tamamen kaldırıldı.

İstanbul’un her bölgesinde çok daha fazla kişiye erişebilmek için yeni lokasyon kurulumlarıyla kapsama alanını genişleten İBB Wi-Fi internet hizmetine bir yenilik daha getirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve İBB telekomünikasyon altyapı iştiraki İSTTELKOM tarafından sunulan Türkiye’nin en büyük ücretsiz internet ağı İBB Wi-Fi, artık kota sınırlaması olmadan kullanıma sunulacak.

"HIZLI VE GÜVENLİ İNTERNET"

Aylık 60 GB ile sınırlı olan internet kullanımı, tamamen kaldırıldı. Bu sayede İstanbullular, İBB Wi-Fi'ya bağlandıklarında kota sınırı olmadan diledikleri kadar internet kullanabilecekler.

Daha önce yurt ve kütüphanelerde sınırsız olarak sunulan İBB Wi-Fi hizmeti, yapılan yatırımlar ile geliştirilerek tüm şehre yayıldı.

Artık İstanbullular, şehrin herhangi bir noktasında İBB Wi-Fi'ya bağlanarak sınırsız ve ücretsiz internetin keyfini çıkarabilecekler.

Picture background

"11 BİN 500 ERİŞİM NOKTASI"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sunulan İBB Wi-Fi hizmeti, İstanbul'un birçok kamusal alanında ücretsiz ve sınırsız internet erişimi sunmaya devam ediyor.

Meydanlar, parklar, bahçeler, spor alanları, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversiteler, yurtlar, kreşler, hastaneler ve toplu taşıma araçları dahil olmak üzere 11.500'den fazla erişim noktasına sahip ağ, 6 milyona yakın kullanıcıya hizmet veriyor.

İBB Wi-Fi’ya İstanbullular “İstanbul Senin” uygulamasını indirerek kolaylıkla erişebiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.